вторник, юни 18

Samsung 50Q80A Ревю

Samsung 50Q80A QLED е телевизор с отлични параметри, който се справя добре в различните аспекти при предоставяне на картина.

Телевизорът е новата серия на миналогодишния Samsung Q80/Q80T QLED. И като такъв Samsung 50Q80A се представя по различен, по-добър начин. Една от основните разлики е, че това устройство използва ADS панел.

Samsung 50Q80A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този тип панел се представя подобно на IPS панелите, така че има широки ъгли на видимост и ниско съотношение на контраст. Телевизорът разполага и с функция за локално затъмняване (UHD Dimming), което при преглед на филми и видеа, предоставя чудесни картини.

Този телевизор е чудесен избор за използване в добре осветена среда, тъй като лесно става достатъчно ярък, за да се бори с отблясъците. Освен това, специалното му покритие разполага и с отлична манипулация на отражението, като по този начин окото не се разсейва от нежелани сенки.

Телевизорът е чудесен избор при гейминг. Той поддържа HDMI 2.1 и FreeSync с променлива честота на опресняване (VRR). Времето му за реакция е изключително бързо и разполага с ниско забавяне на входа за отзивчиво игрово изживяване.

Както сами се досещате, устройството разполага със смарт функционалности. Телевизорът е снабден с Crystal Processor 4K, който поддържа изключителна скорост. Така лесно може да превключвате между YouTube, HBO Go, Netflix или Rakuten TV. По-мързеливите от вас, могат спокойно да се разположат върху дивана и да превключват между канали или програми, благодарение на гласовия асистент.

Освен гореспоменатите технологии на изображението, телевизорът разполага и с Film Mode и Pur Color. Заедно с Dolby Digital Plus и технологиите за пречистване на изображението, може да се потопите във истински вълнуващи кино маратони. При това телевизорът разполага и с Bluetooth, който може да бъде свързан с допълнителни говорители, за да получите озвучаване във всеки ъгъл на дома си.

Samsung 50Q80A

Диагоналът на телевизора е 50“ (125 см), което го прави подходящ за по-големи стаи. Размерите му са 963.9 x 59.6 x 558.9 мм, а теглото едва 11.8 кг. Той може да бъде поставен и на стойка в спалнята, но за целта трябва да разполагате с малко по-голяма стая.

В заключение ще кажем, че  Samsung QE50Q80AATXXH QLED е отличен телевизор, с вече доказала се линия на качество. Освен за прекрасни видео маратони, телевизорът е способен да предостави и отлични гейминг изживявания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply