четвъртък, ноември 30

Samsung 50Q60C: Оптимизирано качество на изображението и умни функции за непрекъснато развлечение

Samsung 50Q60C е един от най-новите модели в QLED серията на Samsung, предлагайки оптимизирано качество на изображението и интелигентни функции, които ще ви осигурят непрекъснато развлечение в домашната среда.

Телевизор SAMSUNG 50Q60C, 50" (125 см), Smart, UHD 4K, Клас E, QLED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С QLED технологията, този телевизор доставя ярки и наситени цветове, които направо изскочват от екрана. С впечатляваща резолюция 4K Ultra HD, всеки детайл е изобразен с изключителна яснота и реалистичност. Благодарение на Quantum HDR, контрастът е динамичен, като се постигат дълбоки черни и ярки бели тонове. Така можете да се наслаждавате на широк спектър от цветове и нюанси, които ще ви потопят в истинско кинематографично изживяване в комфорта на вашия дом.

50Q60C разполага с интелигентна функционалност, което означава, че можете да се наслаждавате на безкрайно разнообразие от съдържание. С операционната система Tizen, имате достъп до множество приложения и стрийминг услуги, като Netflix, YouTube, Amazon Prime и други. Можете да гледате свои любими филми и сериали, да играете игри и да изследвате безброй онлайн възможности. Освен това, гласовото управление ви дава възможност да контролирате телевизора чрез гласови команди, което прави навигацията още по-лесна и удобна.

Телевизор SAMSUNG 50Q60C, 50" (125 см), Smart, UHD 4K, Клас E, QLED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Свързаността е ключов аспект на 50Q60C. Телевизорът разполага с HDMI и USB портове, които ви позволяват да свържете различни устройства към него. Можете да свържете игрова конзола, Blu-ray плейър или компютър, за да се насладите на разнообразни мултимедийни източници. Освен това, вградената Wi-Fi връзка ви дава възможност да се свържете към интернет и да използвате различни онлайн услуги.

В заключение, Samsung 50Q60C е телевизор, който впечатлява с качеството на изображението и функционалността си. С ярки и наситени цветове, изобразяване на детайлите в 4K Ultra HD резолюция и интелигентни функции за непрекъснато развлечение, този модел ще задоволи и най-изисканите гледачи. Независимо дали гледате филми, играете игри или стриймвате онлайн съдържание, Samsung 50Q60C ще ви предостави удоволствие и удовлетворение.

Leave A Reply