четвъртък, май 23

Телевизор Samsung 50Q60B – съвременен телевизор снабден с най-новите технологии създадени до момента

Потопете се във вълшебството на брилянтната и чиста цветова гама, с която телевизор Samsung 50Q60B може да дари Вашите сетива. Чрез своята LED подсветка на гърба на своя панел, умело съчетана с високотехнологичната QLED технология – няма място за скука, а забавлението е гарантирано, защото нито една екранна продукция няма да бъде сива, слабо осветена или неподходящо наситена с цветове.

Samsung 50Q60B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Изображенията от екрана са с високо 4К качество. Специалната QLED технология използва милиарди органични светодиоди, които се задействат от светлината и непрекъснато обикалят около дисплея, за да го оптимизират и насищат с цветове, там където липсват.

Екранът на телевизорът е плосък, обкантен с черна и стилна рамка. Годината на лансиране на телевизора е 2022г, така че с покупката си получавате съвременен модел телевизор, който се възползва от почти всички модерни и интелигентни технологии, създадени до момента.

Процесорът на този Smart телевизор е Quantum Lite 4K, операционната система е Tizen. Комбинацията от тях Ви носи изключителна бързина в настройките, мощност и прецизна работа на всяка една от технологиите. Телевизорът Ви носи достъп до едни от най-актуалните стрийминг услуги, от които всеки съвременен човек се интересува. Това са: YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV – предоставящи Ви ежедневно милиони заглавия и продукции от всякакви жанрове.

Samsung 50Q60B може да се свърже безжично с Bluetooth или Wi-Fi, както и чрез начините портове: 3 x HDMI, 1 x S/PDIF, CI+ slot и 2 x USB порта.

Телевизорът можете да управлявате без дистанционното, а само с Гласови команди. За целта се обърнете към Вашия Гласов асистент Bixby, за да намали или увеличи звука на телевизора, за да регулира яркостта на екрана, за да се изключи, когато настане време за почивка или пък за да намери филма, който Ви се гледа в момента. Назовете на глас Вашето желание и се насладете.

Като един от най-съвременните телевизори, създавани до момента, Samsung QE50Q60BAUXXH може да осъществи връзка с Вашия Smart телефон или таблет. За целта използвайте функцията Mirroring за iOS или Android, както и функцията Tap View, с която можете да дублирате екраните на двете устройства само с едно докосване на панелите им. Доближете телефона си до панела на телевизора и само за миг Вашето съдържание ще бъде прехвърлено на този 50 инчов екран с висока резолюция и високо качество. Ще можете да разгледате любимите си снимки, да споделите с приятелите и семейството си Вашите последни видео клипове, да прелистите страниците във Вашата социална мрежа или каквото друго пожелаете.

За пресъздаване на своята висока резолюция, телевизорът използва 3840 х 2160 пиксела. Имате избор и в това да използвате режима HDR 10+ за съдържания, които го поддържат.

Samsung 50Q60B

Тайната на тази висококачествена картина се крие в комбинацията от прецизно подбрани технологии, сред които: Supreme UHD Dimming, 100% Color volume с Quantum Dot и Contrast Enchancer. Те насищат до блясък и съвършенство кадрите с милиарди цветове и техните нюанси. Подобряват контраста и оптимизират осветеността, за да бъде максимално подходяща за своите зрители.

Мощността на вградените високоговорители на телевизора е 20 W. Те използват съраунд технологията Dolby и могат да бъдат свързани към Вашата аудио или саундбар система чрез режима Multiroom Link.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply