понеделник, март 4

Телевизор Samsung 50Q60A, 50″ (125 см), Ревю

Телевизор Samsung 50Q60A , 50″ (125 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED

Samsung 50Q60A , 50″ (125 см) е с технологията Quantum Dot, която предлага най-доброто изображение, което някога сте виждали. Преобразува светлината, за да покаже 100% от цвета. Благодарение на мини светлодиодите, които съставляват екрана, се постига по-прецизен контрол на изображението, за да се показват повече от един милиард цвята при всякаква яркост.

Samsung 50Q60A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С Quantum HDR 10+ всеки нюанс и детайл оживява с богат, прецизен цвят и по-дълбок контраст.  Черното е по-черно и светлото изглежда чисто, с перфектен контраст.

Телевизор Samsung 50Q60A , 50″ (125 см) е с процесор Quantum 4K, който осигурява пълна производителност, оптимизира изображението, звука и много други, за да ви осигури наистина впечатляващо гледане.

Samsung 50Q60A има функцията Adaptive Picture, разпознава осветлението на стаята и автоматично регулира яркостта на екрана.

Ако сте геймър, технологията Motion Xacelerator показва по-ясно изображенията във високоскоростни игри. Благодарение на факта, че има панорамен режим, можете да промените съотношението на екрана от 21: 9 на 32: 9. А функцията Auto Low Latency (ALLM) оптимизира вашето гейминг изживяване, така че имате по- бърз контрол. Насладете се на плавни игрови сесии, в най-впечатляващата им форма, без ефекти на размазване и трептене.

Samsung 50Q60A

Телевизор Samsung 50Q60A , 50″ (125 см) има виртуален динамичен звук – Object Tracking Sound Lite (OTS Lite). 3D съраунд звук, заедно с превъзходната виртуална аудио система. Както и Adaptive Sound технология, която чрез интелигентност на аудио сцената оптимизира звука въз основа на анализа на възпроизведената сцена в реално време в зависимост от вида на съдържанието.

Сред функциите на телевизор Samsung QE50Q60AAUXXH, 50″ (125 см) са AirPlay 2, има вграден Wi-Fi модул, Miracast, MHL, DLNA, Bluetooth.

Като управление, в допълнение към класическото дистанционно управление, гласово управление и гласов асистент Alexa.

Tap View възпроизвеждането на филми или музика от мобилния ви телефон към телевизора  с едно докосване.

В допълнение има и режим Time Shift, ако се отдалечите от екрана, можете да „спрете излъчването“ и телевизорът ще започне да го записва, а след като се върнете можете да продължите да гледате от момента на спирането.

 

Телевизор Samsung 50Q60A, 50″ (125 см) се управлява лесно и интуитивно. Той е с интелигентен интерфейс с качество на изображението, което далеч надхвърля 4K телевизорите от среден клас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply