четвъртък, юни 13

Samsung 50CU7172: Компактен и стилен телевизор за удоволствие на всяка стая

Samsung 50CU7172 е перфектният избор, ако търсите компактен и стилен телевизор, който да ви предложи качествено визуално изживяване във всяка стая на вашия дом. Със своят модерен дизайн и впечатляващи функции, този телевизор се отличава с впечатляващо качество на картината и удобство при използване.

Телевизор SAMSUNG 50CU7172, 50" (125 см), Smart, UHD 4K, Клас G, LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 50CU7172 разполага с 50-инчов Full HD LED дисплей, който доставя живи и ярки цветове, докато детайлите се изобразяват с висока резолюция. Независимо дали гледате любимите си филми, спортни събития или играете видеоигри, телевизорът осигурява чиста и остра картина, която ще ви потопи във всяка сцена.

Със своите Smart TV възможности, Samsung 50CU7172 ви позволява да се наслаждавате на безкрайно разнообразие от развлекателни съдържания. С операционната система Tizen имате достъп до популярни приложения като Netflix, YouTube, Amazon Prime Video и много други, които можете да стриймвате директно на телевизора си. Можете също така да използвате вграденият Wi-Fi или Ethernet порт, за да се свържете с интернет и да се насладите на онлайн съдържание безпроблемно.

Samsung 50CU7172 е оборудван с разнообразие от входове и изходи, които гарантират висока свързаност с други устройства. HDMI портовете ви позволяват да свържете гейминг конзоли, Blu-ray плейъри и други устройства, докато USB портовете ви дават възможност да възпроизвеждате музика, видео и снимки от външни устройства като флаш памети или твърди дискове.

Телевизор SAMSUNG 50CU7172, 50" (125 см), Smart, UHD 4K, Клас G, LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на Samsung 50CU7172 е стилен и компактен, позволявайки ви да го поставите във всяка стая без да заема много пространство. Тънките рамки около екрана добавят модерен вид на телевизора, който лесно се вписва в интериора на вашия дом.

Както всички Samsung телевизори, 50CU7172 е снабден с различни технологии за подобряване на картината и звука. Wide Color Enhancer технологията осигурява по-широка гама от цветове, докато Dolby Digital Plus аудио технологията предлага ясен и богат звуков ефект.

Заключение: Samsung UE50CU7172UXXH е идеалният телевизор за тези, които търсят качество на картината, удобство и стилен дизайн в компактен размер. С възможността да използвате разнообразни приложения, свързаност с други устройства и висококачествена картинка, този телевизор ще ви предложи безкрайно забавление във вашето домашно пространство. Независимо дали го използвате за гледане на филми, игри или стрийминг на онлайн съдържание, Samsung 50CU7172 ще ви предостави невероятно изживяване и задоволство от гледането.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply