четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 50AU9082 – най-добрият бял телевизор

Изживяването със Samsung 50AU9082 сега е неповторимо, благодарение на реалистичните нюанси и милиардите цветове, с които дарява своите зрители. Моделът  използва технологията Dynamic Crystal Color, чрез която възпроизвежда 4К изображения, с висока резолюция и милиарди цветови нюанса, носещи удоволствие при гледането на любимите предавания. Технологията за картографиране на цветовете също е усъвършенствана и така Crystal 4K процесорът предава още по-живи нюанси.

Samsung 50AU9082

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Светлите и тъмните образи могат да бъдат забелязани във всяка сцена, благодарение на HDR качеството на екрана. Включена е широка гама от нива за осветеност, които допринасят за огромен спектър от цветове и фини детайли, независимо дали става въпрос за най-тъмните сцени на излъчването.

 

Съвършената работа на Samsung 50AU9082 се получава благодарение на отворената и гъвкава операционна система Tizen. Чрез нея всеки потребител получава изключително гъвкави възможности при работа с телевизора, сред които достъп до едни от най-актуалните видео приложения: YouTube, Netflix и HBO Go, както и възможността от използването на един от най-предпочитаните Гласови асистенти – Bixby, функция Mirroring за свързване на iOS и Android Smart устройства и записване на онлайн телевизионни програми чрез USB recording.

 

Желаете да разпуснете със семейна игра, или да отделите малко време да се позабавлявате с нещо различно от обикновените филми и предавания? Напълно възможно! Игралното изживяване Xcelerate е включено в пакета. То е част от най-новите и висококачествени игрови технологии. Съотношението 21:9 и 32:9 на Super Ultrawide GameView & Game Bar прави шанса Ви за победа по-голям, чрез осигуряването на бонус зона за гледане. Към екранното меню Game bar има добавени настройки, които ще Ви бъдат от голяма полза, като например: позволяването на корекции в реално време на съотношението на екрана, проверка на забавянето на входа, FPS, HDR, настройки на безжични слушалки и много други.

 

Съпроводен от аудио технологиите Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Audio Pre-selection Descriptor и една от последно разработените и добре усъвършенствани OTS lite технология, звукът от новия Samsung UE50AU9082UXXH умея да обгръща слуха на своите зрители, като се насочва право към стоящия пред екрана, вместо да се разпръсва статично към празните ъгли на стаята.

Какво представлява звуковата система OTS? Samsung създаде технология, наречена Object Tracking Sound (OTS). Звукът за проследяване на обекти анализира входа и съдържанието (например филми, стрийминг, спорт, игри) и оптимизира и изпраща звуците към съответните високоговорители във Вашия телевизор, като прави звука да се движи в синхрон с действието от екрана.

Samsung 50AU9082

Можете да закупите този продукт в бял и стилен цвят. Някои хора избират да купят бял телевизор по естетически причини, докато други може да търсят по-добро контрастно съотношение или подобрена цветова точност. Белите телевизори не са непременно „по-добри“ от черните, но могат да бъдат отличен избор и подходящо допълнение към интериорното обзавеждане за някои зрители.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply