понеделник, юни 24

Samsung 43TU8072 – отличен телевизор на разумна цена

Ако бюджета ви за телевизор е под 1000 лв. и въпреки това исакте да се снабдите с устройство с най-новите технологии – то Samsung 43TU8072 е отлично предложение.

Samsung 43TU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Въпреки цената си (около 750 лв.), телевизорът разполага с 4К Ultra HD картина и HDR 10+ технология за повишаване на качеството му. Изображенията са живи, ясни и с максимално много детайл към всеки пиксел. Това идва и от 4К процесорът, който вече се наложи в повечето модели на Samsung.

Както всяко ново устройство на компанията и тук може да очаквате всички нови смарт функционалности. Четириядрен процесор се грижи за бързото страртиране на приложенията и бързия достъп до онлайн видео съдържание. Телевизорът разполага и с гласови команди, като само чрез гласа си може да сменяте канали, увеличавате или намалявате звук или просто да сменяте песента.

Samsung 43TU8072 работи добре с iOS и Android операционно системи. За любителите на Samsung смарт устройства е на разположение и Bixby, а благодарение на TapView може да прехвърляте съдържание от смарт устройството си на телевизора само с едно докосване.

Samsung 43TU8072 разполага и с множество системи за стабилизация и изчистване на звука като Dolby Digital Plus, Dialog Enhancement, Adaptive Sound Control. Освен безжичната Bluetooth и Wi-Fi свързаност, телевизорът има всевъзможни портове и входове: 3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x AV 1 x RF.

Размерите му са практични 963.9 x 558.9 x 59.6 мм и подходящи за използване във всяко помещение. 43 инчовият екран може да бъде лесно окачен на стена или поставен на двете си крачета. Дебелината на телевизора е толкова тънка, че той може да прилепне до стената максимално, оставяйки много свободно пространство.

Samsung 43TU8072

Samsung UE43TU8072UXXH е телевизор, който надхвърля очакванията на всеки потребител. Ниската му цена го прави най-добрият в своя клас, а перфектната му картина и функционалности ще ви донесат възможности за употреба на едно истинско ново смарт устройство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply