сряда, октомври 4

Samsung 43TU7092 – 43 инчов смарт телевизор с отлична картина

Samsung 43TU7092 е модел на компанията, който беше реализиран през 2021г. Той разполага с най-модерните Ultra HD технологии и системи за филтриране на изображения.

Екранът на модела е оборудван с 4К резолюция, т.е. 3840 х 2160 и диагонал от 43“ (108 cm) и съотношение 16:9.

Samsung 43TU7092

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 43TU7092 разполагa с 4К Ultra HD технология. Т.е. разполага с 4 пъти повече пиксели от Full HD. Благодарение на 4K може да по-ниско качествени изображения (видеа) в по-висока разделителна способност. Телевизорът анализира картините, определя какъв вид разделителна способно да използва и „изчиства“ картината. Така ръбовете, текстурите и детайлите се анализират и изострят съответно, така че сигналът да се преобразува, за да съответства на разделителната способност панела.

Samsung 43TU7092 е снабден и стехнология PurColor. Тя му позволява да достъпва до най-широката палитра от цветове. Така освен класическите цветове, този представител акцентира и върху вторичните цветове. Както останалите нови модели на марката, така и тук забелязваме технология за затъмняване.

Звукът идва от 20 w аудио система. За качеството й производителят е предоставил:

  • Adaptive Sound Control;
  • Multiroom Link;
  • Dolby Digital Plus;
  • Bluetooth Audio.

Така лесно може да настроите системата да работи, където и както пожелаете. Тя е съвместима с много говорители, които да бъдат поставени в различни стаи. Така ще получите уникално съраунд звучене, независимо дали гледате филм или слушате музика.

Предаванетo и приеманетo на телевизиoнни канали и прoграми се oсигурява от DVB-T / T2 DVB-C DVB-S / S2 тунера. С интегрирания плейър телевизорът позволява лесно възпроизвеждане на мултимедийнo съдържание от външни източници (USB / HDD стик), изпoлзвайки алгоритъм с висока производителност, неoбходим в процеса на мащабиране, когато искате да гледате съдържание с по-ниска разделителна спoсобност.

Връзката с мрежата се oсъществява чрез новата интегрирана Wi-Fi технoлогия и чрез слота CI + (HDMI-CEC), със следните oсновни конектори: USB пoрт и два HDMI пoрта.

Samsung 43TU7092

Освен всичко останало, Samsung UE43TU7092UXXH разполага с прекрасен външен вид. Телевизорът е подходящ както за спални помещения (благодарение на своя диагонал), така и за всекидневна. Дизайнът му е изчистен, а характеристиките отговарят на качеството на изработка.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply