четвъртък, юни 13

Телевизор Samsung 43QN90A – с екран изграден от нео квантови диоди самостоятелно излъчващи светлина

Търсите телевизор, но не какъв да е, а държите да бъде необикновен и да успява да Ви дава удобството и насладата от последно разработените технологии? В такъв случай подходящ избор за Вас би бил 43 инчовият Samsung 43QN90A, изграден от последните иновационни изобретения. 108 сантиметровият екран на този Smart телевизор се състои от множество нео квантови диоди, разпръснато по цялата площ на дисплея. Те притежават способността да излъчват светлина, като по този начин еволюират над познатите вече LED подсветки.

Samsung 43QN90A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

NEO QLED телевизорът Samsung 43QN90A пресъздава изображенията с високо 4К качество, което постига чрез своя усъвършенстван и изключително интелигентен процесор Neo Quantum Processor 4K.

Операционната система Tizen Ви дава достъп до допълнителни стрийминг канали и приложения като YouTube, Netflix, HBO Go и Rakuten TV, в които ще намерите изключително обширна база данни от филми и предавания за всеки вкус. Като дори не е нужно да ги търсите чрез досадно натискане на копчетата на дистанционното и тромаво прелистване на списъците, а можете да произнесете на глас заглавието на филма, поредицата или предаването, което Ви се гледа в момента и Bixby – личният гласов асистент на Samsung QE43QN90AATXXH ще открие бързо и ще стартира зададената от Вас команда още следващата секунда.

Един екран – голям асортимент от съдържание – Multi View. Защо да раздвоявате вниманието си между телевизора и телефона, когато можете да обедините и двете на един екран? Свързването на телефона отнема секунди, а удоволствието от това да гледате развлекателен филм и да следите любимите отбори на един голям екран е безценно.

Samsung 43QN90A

Едно докосване – мигновено свързване – Tap View. Ако очите Ви са изморени от малкия екран, можете да увеличите мащаба с едно докосване. Когато приближите гърба на смартфона до телевизора, устройството автоматично визуализира съдържанието от дисплея на телефона върху телевизионния екран. Можете да продължите да следите избраното съдържание без никакво усилие и със значително по-голямо удобство. Samsung 43QN90A може да бъде свързан към Вашия Smart телефон, поддържащ операционната система Android или iOS, както и чрез CI+ slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply