неделя, септември 24

SAMSUNG 43Q60C: Отлично качество на изображението и умни функции в компактен размер

SAMSUNG 43Q60C е телевизор, който предлага отлично качество на изображението и умни функции в компактен размер. Този модел е идеален за тези, които търсят превъзходно визуално изживяване в по-малка стая или спалня.

Телевизор SAMSUNG 43Q60C, 43" (108 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основната характеристика на SAMSUNG 43Q60C е QLED технологията, която осигурява ярки и наситени цветове, живи детайли и широк ъгъл на гледане. С 4K Ultra HD резолюцията, телевизорът предлага остра и ясна картина, която разкрива всеки малък детайл. С HDR поддръжката, цветовете са реалистични, с дълбоки черни нюанси и ярки бели тонове, което придава изображението динамичност и живот.

43Q60C разполага с Tizen операционна система, която предоставя богат избор от приложения и стрийминг услуги, включително популярни платформи като Netflix, YouTube и Amazon Prime Video. Самият интерфейс е лесен за навигация и осигурява бърз достъп до вашите любими съдържания. Гласовото управление с вградения Bixby асистент позволява удобен начин за контрол на телевизора, без да е необходимо да използвате дистанционно управление.

Телевизор SAMSUNG 43Q60C, 43" (108 см), Smart, 4K Ultra HD, QLED, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага и с разнообразие от портове, включително HDMI и USB, което ви дава възможност да свържете различни устройства, като игрови конзоли, Blu-ray плейъри и флаш устройства. Така можете да се насладите на своите филми, музика и игри на по-голям екран.

Компактният дизайн на SAMSUNG 43Q60C го прави идеален за стаи с ограничено пространство. Той е стилен и модерен, с тънка рамка, която максимално използва екрана и ви позволява да се фокусирате върху изображението.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply