сряда, април 24

Телевизор Samsung 43Q60B – Черните нюанси са по-дълбоки, а детайлите – наистина прецизни

Смарт телевизорът на бранда Samsung, модел 43Q60B, печели вниманието първо със своите внушителни 108см диагонал и веднага след това, след като бъде включен, с невероятната QLED технология, с която малко други съвременни телевизори могат да се похвалят. Samsung 43Q60B е от най-високия енергиен клас уреди, които гарантират сериозно спестяване на електроенергия. Технологията на LED дисплея може да улавя и възпроизвежда милиарди нюанси на милиарди различни цвята. Широкият обхват на контраста създава реалистичен и точен свят, а образите в него са по-живи от всякога. Samsung 43Q60B е категоричният пример, който ще промени представата Ви за прекарване на време през телевизионния екран.

Samsung 43Q60B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на телевизора е уникален благодарение на неговата QLED технология. Базирана на технологията Quantum dot, материалът от така нар. квантови точки прави този QLED телевизор различен от конвенционалните. Квантовите точки са ултрафини полупроводникови материали с наноразмер. Те притежават способността да произвеждат различни цветове спрямо светлината в околната среда. Те са в състояние да излъчват прецизно оцветена светлина, тъй като размерите на частиците се регулират с квантово ниво на скоростта, което води до точни и ефективни светлинни емисии.

По-голямата ефективност на осветеността води до впечатляващи промени в цялостното качество на картината. Samsung 43Q60B е елегантното бижу липсващо на всеки дом.

Бързо стигате до желаните програми и не губите време, за да се насладите на Вашите любими предавания и филми. Телевизорът работи перфектно чрез мощния си процесор Quantum Lite 4K  – уникално сполучлив с всеки съвременен телевизор – той оптимизира качеството на звука спрямо това, което избирате да гледате.

Мащабирането става до 4К резолюция. Това означава, че Samsung QE43Q60BAUXXH има 3840 хоризонтални пиксела и 2160 вертикални, или общо около 8,3 милиона пиксела. Ако предпочитате екранът да е в размер 21:9 или 32:9, ще имате възможност за допълнителна видима област.

Това ще Ви отведе максимално в играта. Чрез Game Bar настройвате реално различни параметри като съотношение на екрана, проверки за забавяне на входящия сигнал, FPS, HDR, настройки за безжичен хедсет и други. Функциите Game Motion Plus и HGiG ще усъвършенстват Вашата бързина, като Ви осигурят ясна и чиста картина, без прекъсвания и сливания в образите.

Samsung 43Q60B

Този Smart телевизор може да постигне отличен съраунд ефект. Едновременно могат да работят високоговорителите на телевизора и тези на саундбара. Тогава се постига дори оркестрова хармония, сякаш сте в истинска концертна зала.

Телевизорът може да се управлява напълно екологично с помощта на дистанционната команда SolarCell Remote. Нещо повече: SolarCell Remote  е направен от рециклирани материали, което го прави още по-екологичен! И разбира се, SolarCell Remote се предлага с няколко интелигентни функции, като вграден микрофон за използване с гласов асистент. Дистанционното на този интелигентен телевизор не се нуждае от батерии за еднократна употреба. Вместо това има соларен панел на гърба, който може да използвате за зареждане, независимо дали сте на закрито или на открито място.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply