вторник, ноември 28

Samsung 43Q60A – елегантен смарт телевизор с 4К картина

Samsung 43Q60A е елегантен смарт телевизор, който освен приятен външен вид, предоставя отлична картина и смарт функционалности.

Корейската марка е добре позната със своя поглед към дизайна. Samsung 43Q60A не прави изключение от това правило. Телевизорът разполага с изключително елегантен външен вид. Благодарение на тънките си рамки, той наподобява прозорец, през който може да съблюдвате най-прекрасните изображения. Телевизорът е тънък, подходящ е за монтаж близо до стената, а с красивите крачета в двата края може да бъде поставен върху всяка секция.

Samsung 43Q60A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Размерът на диагонала на този телевизор е 108 см или 43 инча. Това го прави подходящ за поставяне и в по-малки помещения (напр. спалня). Красивата му картина се поддържа от чудесни технологии контролиращи, както качеството, така и затъмняванията в отделните краища на екрана.

Например HDR 10 технологията е способна да изведе живи и ярки цветове, които се приближават максимално до реалността. Специалната технология Quantum Dot предлага 100% цветен обем, като поема светлината и я превръща в незаменимо видео изживяване.

Устройството разполага с Quantum 4K процесор, който освен висока производителност и скорост, подобрява значително качеството на картината. Той се грижи смарт функционалностите да работят безпроблемно, бързо и винаги на ниво. Базинараната на Tizen операционна система, разполага както с достъп до безкрайни интернет сърфирания, така и с бърз достъп до приложения като YouTube, HBO Go, Netflix.

Samsung 43Q60A

Телевизорът разполага с гласов асистент, който може да помогне на по-мързеливите да го управляват без да извършват излишни движения. Машината може да бъде сдвоена както с Android, така и с iOS устройства. Работи чудесно с Bixby, а по-напредналите от вас могат да го свържат с други смарт home устройства.

Производителят е помислил и за всички гейминг запалянковци. За по-добра игрова обстановка е предоставена технология за намаляване на лаг и по-бързо опресняване на кадрите – ALLM (Auto Low Latency Mode).

Samsung 43Q60A отличен телевизор, на разумна цена. Благодарение на Dolby технологиите, този телевизор ще ви пренесе в света на киното, а разумната му цена го прави подходящ за всяко домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply