четвъртък, юни 13

Samsung 43CU7172: Компактен и мощен телевизор за вашия дом

Samsung 43CU7172 е мощен и компактен телевизор, предлагащ високо качество на изображението и функционалности, които ще подобрят вашето гледане на любимите ви филми и предавания. Този модел от Samsung е идеален избор за тези, които търсят удобен и стилен телевизор за по-малки стаи или студиа.

Телевизор SAMSUNG 43CU7172, 43" (108 см), Smart, UHD 4K, Клас G, LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С разделителна способност от 4K Ultra HD, Samsung 43CU7172 предлага изключително ясни и детайлни изображения. Всеки пиксел е внимателно оптимизиран, за да ви предостави реалистични цветове и прецизни детайли, които ще ви потопят в дълбочината на всяка сцена. Технологията на Samsung Quantum Dot осигурява богати, наситени цветове и широк ъгъл на гледане, за да можете да се наслаждавате на ярки и живи изображения от всяка позиция в стаята.

Телевизорът Samsung 43CU7172 разполага също и с функционалности за подобрение на картината, като HDR (High Dynamic Range) и UHD Dimming. Технологията HDR осигурява балансирано представяне на светлите и тъмните области на изображението, за да се постигне по-реалистична гама от цветове и детайли. UHD Dimming оптимизира контраста и детайлите във всяка сцена, за да получите най-доброто визуално изживяване.

Дизайнът на Samsung 43CU7172 е стилен и минималистичен. Тънката рамка около екрана придава елегантен и модерен вид на телевизора, който ще се впише перфектно във вашето пространство. Компактните размери правят този модел идеален за по-малки стаи или студиа, където е необходимо да се използва ограничено пространство без компромиси върху качеството на изображението.

Телевизор SAMSUNG 43CU7172, 43" (108 см), Smart, UHD 4K, Клас G, LED

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 43CU7172 разполага също и със смарт функционалности, които ви дават достъп до разнообразие от стрийминг услуги, приложения и онлайн съдържание. С помощта на вградения Wi-Fi и операционната система Tizen, можете лесно да се свържете с интернет и да се наслаждавате на безкрайни развлекателни възможности. Изберете своите любими филми, сериали или музикални клипове и ги стриймвайте директно на голямия екран на телевизора си.

В заключение, Samsung 43CU7172 е отличен избор за тези, които търсят компактен и мощен телевизор с високо качество на изображението и смарт функционалности. С неговите 4K разделителна способност, ярки цветове и богати детайли, този модел ще ви предложи вълнуващо гледане на филми, сериали и спортни събития. Независимо дали го поставите в стаята, студиото или в кухнята, Samsung 43CU7172 ще бъде перфектното допълнение към вашия дом.

Leave A Reply