неделя, май 26

Телевизор Samsung 43AU9072, 43″ (108 см) Ревю

Телевизор Samsung 43AU9072, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED

 

Потопете се на следващо ниво на качество на картината  с милиард цветови нюанса. Динамичният кристален цвят предлага реалистични вариации, така че можете да видите всеки детайл.

Samsung 43AU9072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизор Samsung 43AU9072, 43″ (108 см) е с мощен 4K Crystal  процесор. Мощното подобрение ви дава до 4K резолюция за съдържанието. Също така ще изпитате по-реалистично цветово изразяване.

4K UHD телевизорът надминава класическия FHD, като разполага с четири пъти повече пиксели, като ви дава ясни и детайлни изображения, които заслужавате. Сега можете да видите дори малките детайли на сцена. HDR разкрива детайлите и контраста, така че можете да видите детайлно цветове във всяко изображение.

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite) 3D звукът ще ви позволи да се потопите напълно в аудиото на вашите филми и сериали, сякаш сте в средата на действието. Технологията Adaptive Sound чрез интелигентност на аудио сцената оптимизира звука въз основа на анализа на възпроизведената сцена в реално време в зависимост от вида на съдържанието.

По уникален начин Q-Symphony позволява на високоговорителите на телевизора и саундбара да работят едновременно за по-добър съраунд ефект.

Multi View гледате едновременно телевизията и мобилния си телефон, на един и същ екран. Просто докоснете, за да се свържете мобилния ви телефон към телевизора. Възпроизвеждането на филми или музика от мобилния ви телефон вече е много лесно.

Samsung 43AU9072

Телевизор Samsung 43AU9072, 43″ (108 см) има много тънък профил, позволяващ на вашия телевизор лесно да се интегрира в интериора, за минималистичен външен вид, който се откроява толкова елегантно.

Вашата игрална сесия на друго ниво съотношение 21:9 и 32:9 осигурява допълнителната зона за гледане, от която се нуждаете, за да увеличите максимално игровото си изживяване и да спечелите. Оптимизирайте играта си с Game Bar, екранно меню, което ви позволява да правите корекции в реално време на съотношението на екрана, проверка на забавянето на входа, FPS, HDR, настройки на безжични слушалки и много други.

Повярвайте ни, няма да сгрешите, ако изберете да закупите Samsung 43AU9072, 43″ (108 см).

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply