вторник, юни 18

Бюджетен телевизор със смарт функционалности – Samsung 43AU8072

Ако търсите телевизор, който е подходящ за всяка стая от дома ви, телевизор, който притежава отлична визия и перфектни функционалности, то тогава Samsung 43AU8072 е предложение, което си заслужава да разгледате.

Samsung 43AU8072

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Samsung 43AU8072 разполага с класически, изчистен дизайн. Рамките около 43 инчовият (108 см) екран са изключително тънки. Въпреки това изработката е солидна, а благодарение на двете крачета в краищата устройството седи стабилно. За удобство, производителят е предоставил възможност за стойка и окачване на стената. Размерите на телевизора са 965.5 x 559.8 x 25.7 мм, което означава, че той може да се прелепи максимално близо до стената, без да заема излишно пространство. Ако предпочетете да използвате двете крачета като стойка, то тогава може да сместите между тях и някои субуфер или друга озвучителна система.

Въпреки цената си (под 1000 лв.), телевизорът разполага с всички нови функционалности на марката. Например, картината е с технология Dynamic Crystal Color. Така изображенията придобиват милиард цветови нюанси, предлагат по-реалистичен и наситен вид на всеки детайл. И тук, както и в по-скъпите модели присъства Crystal 4K процесорът, който заедно с Motion Xcelerator предоставя изключителна наслада от видео споделянето. Технологията за картографиране на цветове и обработка на бързите кадри, предоставят гладко изображение, благодарение на което може да гледате и най-динамичните екшън сцени, без да забелязвате нежелано накъсване на картината.

Телевизорът е с разделителна способност 4К Ultra HD. Това означава, че той разполага с 4 пъти повече пиксели от обикновено Full HD. От своя страна това допринася за засилване на детайла, а избораженията в това качество притежават невероятна точност и качество.

Samsung 43AU8072 е с Tizen OS операционна система. Изключително smart-friendly устройство, което позволява да прехвърляте информация от телефона/таблета си, директно на телевизора. Благодарение на TapView може да докоснете телефона до телевизора и той автоматично го разпознава и моментално възпроизвежда снимков или видео материал.

Samsung 43AU8072

Както сами се досещате, телевизорът има бърз достъп до интернет, YouTube, Netflix, HBO Go, където ще може да преглеждате безкрайна видео галерия и да се наслаждавате на дълги маратони пред него.

Всъщност Samsung UE43AU8072UXXH е един от малкото телевизори, който предлага много повече, отколкото очаквате. В този ценови клас, смятаме че това устройство е едно от най-добрите. Безспорно разполага с отлична картина, прекрасен дизайн и разумна цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply