понеделник, март 4

Елегантен и достатъчно достъпен телевизор – Samsung 43AU7172

Samsung 43AU7172 е телевизор, който предлага една наистина разумна цена, но въпреки това е оборудван с всички нови технологии.

Samsung 43AU7172 разполага с 108 см диагонал или 43 инча. Рамката на телевизора е изключително тънка, като дори в долната част, където се намира логото, е значително стеснена. За стабилността се грижат два броя крачета, а поради изключително малката си дебелина, телевизорът е подходящ за монтиране до стената. Изключително приятно е решението на Samsung за скриване на кабела в едно от крачетата.

Samsung 43AU7172

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Въпреки скромната си цена, обаче, Samsung UE43AU7172UXXH не отстъпва по качество на картината. Както останалите представители на марката, така и този е оборудван с PurColor технология. Тя възпроизвежда широка гама от цветове, предоставяйки напълно реалистично усещане при гледане на по-цветни изображения.

За динамичните изображения се грижи технологията Motion Xcelerator. Тя предоставя ясна картина дори при най-натоварените сцени, автоматично оцветява кадрите и възпроизвежда най-доброто съдържание. За 4К Ultra HD резолюцията трябва да споменем, че разполага с 4 пъти повече пиксели от обикновена Full HD картина.

Благодарение на операционната си система – Tizen, телевизорът има достъп до YouTube, Netflix, HBO Go, както и възможност за итегляне на допълнителни приложения. Телевизорът е синхронизиран с Android и iOS и има възможност за Mirroring от мобилното ви устройство. Освен всичко друго, телевизорът може да послужи и като монитор на вашия компютър.

За звука се грижат два говорителя с по 10 W всеки или обща мощност от 20 W. Благодарение на Q-Symphony технологията може да свържете телевизора със саундбар, работещи в перфектен синхнрон. По този начин благодарение на тях и на технологията Dolby DIgital Plus ще получите едно истинско кино изживяване.

Samsung 43AU7172

Свързаността е стандартна и разполага с всичко необходимо: 1 x S/PDIF; Cl+ slot; 4 x HDMI; 2 x USB, Bluetooth и Wi-Fi.

Samsung UE43AU7172UXXH е едно чудесно предложение, особено за хора, които не са склонни да дават прекалено големи суми за телевизор. Качествена картина, добра свързаност, елегантен дизайн ще зарадват всеки, който се спре на този продукт. Подходящ е за всяка стая, включително за монтаж в спалнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply