четвъртък, юни 13

Подробно ревю на прахосмукачка робот Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH

Роботизираните прахосмукачки стават все по-напреднали с всяка нова генерация, като предоставят иновативни технологии за почистване на дома. Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH е един от водещите модели на пазара, предлагащ комбинация от високотехнологични функции и ефективно почистване. В това подробно ревю ще разгледаме всички аспекти на Rowenta X-Plorer S130 AI, за да ви помогнем да разберете дали този модел е подходящ за вашите нужди.

КУПИ

Прахосмукачка робот Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH, Прахосмукачка и моп, 32W, 2700 Pa, 120 мин, 2600 mAh, 7 сензора, 4 карти, Контейнер за прах 0.5 л, Контейнер за вода 150 мл, Почистване 4 в 1, Лазерна навигация + камера, Wi-Fi, Зарядна станция, Бял

Дизайн и изработка

Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH се отличава с модерен и елегантен дизайн. Белият корпус придава стилен вид на устройството, което лесно се вписва във всеки интериор. Уредът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайна издръжливост и устойчивост на износване. Компактните му размери и ниският профил позволяват лесно преминаване под мебели и в тесни пространства, което осигурява ефективно почистване на цялата площ на дома.

Всмукателна мощност и система за почистване

Rowenta X-Plorer S130 AI разполага с мощност на засмукване от 2700 Pa, което е достатъчно за ефективно събиране на прах, косми от домашни любимци и други замърсявания от различни повърхности. Уредът е снабден с контейнер за прах с капацитет от 0.5 литра и контейнер за вода с капацитет от 150 мл, което му позволява да извършва едновременно сухо и мокро почистване. Системата за почистване 4 в 1 включва четки за различни видове повърхности, както и моп за измиване на подове, което гарантира блестящо чисти резултати.

Навигация и изкуствен интелект

Една от най-впечатляващите характеристики на Rowenta X-Plorer S130 AI е неговата усъвършенствана навигационна система, която комбинира лазерна технология и камера. Тази двойна система осигурява прецизна ориентация и избягване на препятствия, като същевременно създава детайлни карти на помещенията. Изкуственият интелект на робота му позволява да анализира и оптимизира маршрутите за почистване, което води до по-бързо и ефективно почистване.

Разпознаване на помещения и съхранение на карти

Rowenta X-Plorer S130 AI има способността да съхранява до 4 различни карти на помещения. Това го прави идеален за многоетажни домове или за използване в различни зони на един и същ етаж. Роботът може автоматично да разпознава помещенията и да адаптира своите настройки и режими на почистване според конкретните нужди на всяка зона. Тази функция осигурява максимална ефективност и персонализирано почистване.

Батерия и автономност

Роботът е оборудван с батерия с капацитет от 2600 mAh, която осигурява до 120 минути време на работа с едно зареждане. Това е достатъчно за почистване на големи апартаменти или къщи. Когато батерията започне да се изтощава, роботът автоматично се връща към зарядната станция, за да се зареди. След като батерията е напълно заредена, той може да продължи почистването от мястото, където е прекъснал, което осигурява непрекъснато и ефективно почистване.

Управление чрез приложение и гласови асистенти

Rowenta X-Plorer S130 AI може да бъде контролиран чрез мобилното приложение, което е достъпно за Android и iOS устройства. Приложението предлага разнообразие от функции и настройки, които улесняват управлението на робота. Можете да стартирате или спирате почистването, да зададете график и да следите статуса на робота в реално време. Освен това, роботът е съвместим с гласовите асистенти Alexa и Google Home, което ви позволява да го управлявате чрез гласови команди.

Лесна поддръжка и управление

Поддръжката на Rowenta X-Plorer S130 AI е изключително лесна благодарение на миещите се контейнери за прах и вода. Контейнерите могат да бъдат лесно свалени и почистени, когато е необходимо. Управлението на робота е интуитивно и лесно, благодарение на мобилното приложение и гласовото управление. Приложението предлага разнообразие от настройки и режими на почистване, които можете да персонализирате според вашите нужди.

Прахосмукачка робот Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH, Прахосмукачка и моп, 32W, 2700 Pa, 120 мин, 2600 mAh, 7 сензора, 4 карти, Контейнер за прах 0.5 л, Контейнер за вода 150 мл, Почистване 4 в 1, Лазерна навигация + камера, Wi-Fi, Зарядна станция, Бял

Нива на шум и комфорт

Rowenta X-Plorer S130 AI работи на ниво на шум от около 68 dB, което го прави достатъчно тих, за да не нарушава вашето спокойствие или да пречи на други дейности в дома. Тихата работа на робота гарантира комфорт и удобство по време на почистване, което е особено важно за домакинства с малки деца или домашни любимци.

Допълнителни функции

Rowenta X-Plorer S130 AI разполага с множество допълнителни функции, които го правят още по-удобен и ефективен. Сред тях са различни режими на почистване, включително стандартен режим, режим за ъгли и интензивен режим. Роботът също така предлага функция за виртуални стени, която ви позволява да ограничите достъпа до определени зони в дома. Тази функция е особено полезна, ако искате роботът да избегне определени области, като например детската стая или зоната около купичките за храна на домашните любимци.

Заключение

Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH е изключително функционален и ефективен робот прахосмукачка, който предлага множество предимства за съвременното домакинство. Със своята мощна всмукателна сила, комбинираната функция за прахосмукачка и моп, интелигентната навигация и лесното управление, този модел е отличен избор за хора, които търсят удобство и ефективност в ежедневното почистване. Дълготрайната батерия и тихата работа правят Rowenta X-Plorer S130 AI подходящ за използване в различни типове жилища, докато стилният дизайн и компактните размери добавят допълнителен плюс към този изключителен уред. Независимо дали имате нужда от основно или поддържащо почистване, Rowenta X-Plorer S130 AI ще ви помогне да поддържате дома си чист и уютен с минимални усилия.

КУПИ

Leave A Reply