четвъртък, юни 13

Изчистете своя дом с лекота и стил с робот прахосмукачката Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH

Роботизираните прахосмукачки се превърнаха в неотменна част от модерното домакинство, осигурявайки удобство и ефективност при почистването на дома. В това ревю ще разгледаме един от най-новите модели – Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH. Тази интелигентна робот прахосмукачка предлага широка функционалност, включително вградена система за почистване с вода и много други удобни функции, които ще ви помогнат да изчистите вашия дом с лекота и стил.

Мощни функции за почистване: Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH предлага четири различни функции за почистване, които гарантират всестранно и дълбоко почистване на всякакъв вид повърхности. Можете да използвате робота за сухо прахосмукане, мокро прахосмукане, комбинирано почистване или само за поддръжка на пода.

Система Aqua Power за мокро почистване: Една от ключовите особености на Rowenta Aqua Serie 20 RR6871WH е вградената система Aqua Power. Тази иновативна функция позволява на робота да почиства с вода и почистващ препарат, осигурявайки по-дълбоко и хигиенично почистване на подовите повърхности. Можете да настроите интензивността на влажността в зависимост от вашите нужди.

Робот прахосмукачка Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH, 4 функции за почистване, Система Aqua Power, Програмируема, 3 сензора против падане, Станция за зареждане, Автономия 150 минути, Капацитет на контейнера за прах 0.25 л, Черен/Син

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Програмируема и интелигентна: Rowenta RR6871WH има вградена функция за програмиране, която ви позволява да зададете точното време и ден за почистване. Можете да настроите робота да работи дори и когато вие не сте у дома, осигурявайки ви постоянна чистота без усилия.

3 сензора против падане за безопасност: За да предотврати случайно падане от високи повърхности или стълби, Rowenta Aqua Serie 20 RR6871WH е оборудвана с три сензора за препятствия. Тези сензори разпознават препятствията пред робота и го насочват към безопасен път, осигурявайки му гладко и сигурно движение.

Станция за зареждане и дълга автономия: RR6871WH идва със станция за зареждане, където роботът може да се зареди автоматично след приключване на почистването или когато му е необходимо. С автономия до 150 минути, този модел е способен да почисти големи площи, преди да се нуждае от зареждане.

Капацитет на контейнера за прах и стилен дизайн: Rowenta X-Plorer  RR6871WH разполага с контейнер за прах с капацитет от 0.25 литра, който е лесен за изпразване и почистване. Освен практичността, този модел се отличава и със своя съвременен и елегантен дизайн в черно и синьо, който ще допълни визията на всяка домакинска стая.

Заключение: Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH представлява напреднал робот прахосмукачка, която се отличава със своите мощни функции за почистване, включително системата Aqua Power за мокро почистване. Със своята програмируемост, интелигентност и безопасност, този модел ще ви освободи от тежката задача по прахосмукане и ще осигури чист и здравословен дом. Независимо от типа на подовата повърхност или размера на вашето жилище, Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6871WH е перфектният избор за модерното семейство, което цени комфорта и чистотата.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply