четвъртък, юни 13

Rowenta RY8561WH – основно почистване на всички повърхности

Rowenta RY8561WH е прахосмукачка предназначена да почисти дома Ви основно, като може да бъде използвана върху килими, твърди настилки, прозорци и всички мебели в домакинството.

Rowenta RY8561WH е мултифункционална прахосмукачка. Благодарение на почистването с пара, може да използвате уреда върху всички видове повърхности.

Rowenta RY8561WH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Комплектът на прахосмукачката пристига с голям брой накрайници и аксесоари. Например: ако закупите прахосмукачката, ще разполагате с уред за миене на прозорци и огледала. Фугите на плочките никога повече няма да събират нежелани натрупвания, а микрофибърни кърби ще помогнат да почистите диваните си.

Прахосмукачката е подходяща за почистване на: прозорци, тапицерия, паркет, фаянс, теракот, килим, линолеум.

Парата, която използва Rowenta RY8561WH убива до 99.9% от бактериите. За разлика от повечето препрати, необходими за почистване на баня, прахосмукачката не използва никаква химия и въздухът в помещението остава чист.

Голямата мощност на прахосмукачката – 1700 W, я прави изключително добре подготвена дори за по-големи замърсявания. Парата може да бъде адаптирана в зависимост от повърхността, променяйки потока на излизане. А резероварът от 0.4 литра гарантира достатъчно голям обем на работа.

За собствениците на домове с килими е предвиден аксесоар – Ultra Glider. Чрез него ще почистите замърсяването с вакуум, а използването на парата ще освежи материята на килима.

Прахосмукачката разполага с ергономични дръжки и с включена опция за навиване на кабела. Тя е изключително лека и почистването на прозорците няма да затрудни дори и най-дребната домакиня.

Rowenta RY8561WH

Управлението на прахосмукачката е изключително интуитивно. Rowenta RY8561WH се управлява от старт бутон, цветни кодове за функциите, а най-удобната част е поднямата на кърпа без ръце.

Прахосмукачката е изключително полезна на жилища, които се населяват от хора с алергии. Парата, която излиза от нея щади носната лигавица, пречиства въздуха и най-важното не се използват тежки химикали. Големият брой приставки позволяват почистване на всичко в дома Ви. Rowenta RY8561WH спестява време, нерви, а в нея ще намерите всичко от което се нуждаете за едно добро почистване на жилището Ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply