вторник, юни 18

Незаменим домашен помощник – ROWENTA RR7755WH

ROWENTA RR7755WH е робот-прахосмукачка с изключителни възможности, компактни размери и размуна цена.

ROWENTA RR7755WH е робот-прахосмукачка подходящ за хора, които ценят времето си. Въпреки скептицизма на някои хора, роботът е подходящ за почистване както на килими, така и на по-твърди повърхности като паркет, ламинат, теракот.

Благодарение на системата, разработена от производителя, роботът може да почиства и да мие едновременно. Aqua Force функционалността се грижи за качествено премахване на трохи и прах, а тези които имат домашен любимец, ще забележат че прахосмукачката премахва изключително добре и засъхнали следи от лапи (а дори от обувки).

ROWENTA RR7755WH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Изключително насочен към потребителя, роботът-прахосмукачка предоставя възможност за безжично управление благодарение на Wi-Fi свързаността си. Приложението Rowenta Robots дава възможност да управлявате ROWENTA RR7755WH от мобилното си устройство. По този начин ще следите откъде минава роботът, ще можете да задавате различни видове почистване за различните стаи, а по-педантичните от вас могат да задават и дни или интервал от време, когато роботът да почиства.

Това се случва благодарение на многобройните сензори, разположени из целия робот. Интелигентната навигационна система картографира жилището Ви, позволявайки възможно най-детайлно почистване. Роботът разпознава препятствията, има система против падане от стълби, а килими и малки прагове, ги преодолява благодарение на колелацата си.

Роботът разполага с възможност за почистване до два часа. Благодарение на 2200 mAh литиево-йонна батерия, ROWENTA RR7755WH почиства целия Ви дом само с 1 зарежда. Когато приключи работа, той автоматично се връща на стойката, която освен за съхранение служи и за зареждане на батерията.

ROWENTA RR7755WH

Контейнерът за прах на тази машина е с капацитет 700 мл, а почистващите микрофибърни кърпи са лесни за почистване, като дори могат да се изпират и в пералня.

В случай, че не желаете да забелязвате че роботът работи, може да го настроите за работа през нощта. Това не трябва да ви притеснява, тъй като нивото на шум, до което той достига е около 70 dB.

Напълно тих и с компактни размери. Този робот прахосмукачка разполага с достатъчно всмукателна мощ, за да почисти или измие всеки дом, поддържайки го ежедневно чист.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply