четвъртък, юни 13

ROWENTA RR7455WH – робот-прахосмукачка с 3 функции за почистване

ROWENTA RR7455WH е нов модел робот-прахосмукачка с 3 функции за почистване и интелигентна навигационна система.

ROWENTA RR7455WH е прахосмукачка, пригодена за домакинства, които ценят времето си. Роботът разполага с един от най-компактните размери, спрямо своите конкуренти.

Със своите 325 мм дълбочина, 325 мм ширина и височина от едва 60 мм (6см), този робот е способен да се добере и до най-забутаните ъгли под диваните Ви. Още повече, че благодарение на своята функционалност, той добре почиства както килими, така и твърди повърхности като теракот или паркет.

ROWENTA RR7455WH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Wi-Fi свързаност помага да планирате кога искате да почиствате. Чрез приложение за смарт фона, Вие може да управлявате ROWENTA RR7455WH от мобилното си устройство. По този начин може да задавате кога да почиства робота, както и каква функция да използва – ECO, Standart&Boost. С приложението може да следите и пътя, изминат от прахосмукачката, като по този начин постигате оптимални успехи.

Навигационната система – Smart Exploration има вграден жироскоп и инфрачервени датчици. По този наичин роботът следи откъде е минал, а най-актуалната странична камера следи, ако пред прахосмукачката има стълби или други опасни зони.

ROWENTA RR7455WH разполага с възможност за едновременно чистене и миене. Със своята Aqua Force функционалност прахосмукачката се справя не само с прах или трохи, но и с кални отпечатъци или следи от лапи. А благодарение на новата четка, изработена от два материала – синтетични косми и полиуретан, постигате максимална ефективност.

ROWENTA RR7455WH

Капацитетът на резервоара на прахосмукачката е 0.36 литра, а автономията на акумулатора е до 90 минути. Или иначе казано с едно зареждане може да почистите спокойно няколко стаи от жилището Ви. Със своите 65 dB ниво на шум, прахосмукачката е подходяща за работа и през нощта.

Това е един изключителен уред ще бъде незаменим помощник за всяко домакинство. Той ще поддържа чистотата в дома Ви, дори когато Ви няма. С функцията за миене и чистене, несъмнено ще почиствате превъзходството му, още след първото включване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply