четвъртък, април 18

Rowenta RR7447WH – робот-прахосмукачка с Wi-Fi управление

Rowenta RR7447WH е робот-прахосмукачка, която предоставя безупречно почистване с Wi-Fi управление.

Rowenta RR7447WH предоставя на потребителя възможност за Wi-Fi управление. С приложението Rowenta Robots, може да контролирате роботът чрез смарт устройството си. С него може да задавате режима на работа на прахосмукачката, дните в които да работи. Може да получавате и известия за поддръжката и времето, което роботът е почиствал.

Rowenta RR7447WH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този робот-прахосмукачка разполага с функционалност Aqua Force. Благодарение на нея машината има възможност едновременно да мие и да почиства. Така премахва не само праховите частици, трохи и друг поклук, но и изчиства петна или следи от мръсотия.

В зависимост от нивото на замърсяване, Rowenta RR7447WH разполага със система за разпознаване на петната. Така в зависимост от тях, всмукателната мощ се регулира автоматично. Говорейки за почистване, прахосмукачката разполага с режим на автономия до 90 минути. Със своя капацитет на резервоара от 0.36 л, можете да почистите цялото си жилище само с едно зареждане на батерията.

Интелигентната навигационна система Smart Exploration, помага на прахосмукачката да почисти всеки кът на дома Ви. Благодарение на инфрачервени датчици и жироскоп и технология за странична камера, този уред засича откъде е минал и колко още остава, чертаеки карта на жилището.

Rowenta RR7447WH е изключително компактна на размери. Височината й е само 6 см., което й помага да попадне и в най-забутаните краища под дивана или под леглото Ви. Благодарение на своите четки, тя може да почисти както килими, така и по-твърди повърхности. А филтърът на прахосмукачката задържа до 99.9% от аспирирания прах.

Rowenta RR7447WH

Теглото на тази прахосмукачка е едва 3.45 кг, а нивото на шум, който издава е – 65 dB. Благодарение на това и мобилното приложение, може да настрйовата прахосмукачката така, че да работи през нощта, без това да смущава съня ви.

Тази прахосмукачка е един наистина удобен и висококачествен продукт. Тя ще спести време и нерви от досадното мъкнене на голяма прахосмукачка. Въпреки малките си размери, обаче, качеството на почистване ще остане същото.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply