вторник, ноември 28

Огромна батерия в новия робот-прахосмукачка от ROWENTA RR6875WH

ROWENTA RR6875WH разполага с много функционалности, но най-ценното му качество е – огромната батерия.

Със своя капацитет на работа в режим на автономия от 150 минути, ROWENTA RR6875WH е един от роботите-прахосмукачки с най-голям режим на самостоятелност. С два часа и половина време за почистване, този робот е способен да се справи с цялото Ви жилище, без да се налага повторно зареждане.

ROWENTA RR6875WH

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Казваме цялото жилище, защото без значение от стаята или от настилката, роботът се справя еднакво добре с ламинат, теракот, паркет, както и с различни видове килими. Aqua Force функционалността има способност едновременно да мие и да прахосмуче. Така от пода Ви ще изчезне не само прахта и трохите след ядене, но и досадни мазнини или други мръсни течности, разляти върху него.

Навигационната система в ROWENTA RR6875WH е изключително добра. Smart Exploration съдържа в себе си инфрачервени сензори. По този начин тя избягва неприятни сблъсъци със стена или падане от стъплби. Четките на прахосмукачката, заедно с режимът на работа Edge имат способност да почистят и краищата на пода, стените и первазите.

Централната въртяща четка е изградена от специален материал, подходящ за събиране на всякакъв вид боклуци. Тя е съчетана и с две по-малки четки, като достигат до 1000 оборота в минута.

Управлението на ROWENTA RR6875WH е изключително лесно. То е възможно, както ръчно чрез самия робот, така и с дистанционно управление. Може да програмирате вашият робот-прахосмукачка да работи в определени дни, ежеседмично, без да се налага препрограмиране.

ROWENTA RR6875WH

Прахосмукачката се почиства лесно, а микрофибърната кърпа, може да се измие в пералнята.

Теглото на този уред е едва 3.6 кг, а размерите му са 418 мм дълбочина, 491 мм ширина и височина от 80 мм. Той е изключително подходящ за всеки дом и влиза спокойно под вдигнати дивани или легла.

Изключително полезен и трудоспестяващ уред. Той ще замести досадното пускане на прахосмукачка след храна или за почистване на косми от домашния Ви любимец. Уредът е с ниско ниво на шум, така че може да го използвате и през нощта.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply