сряда, април 24

Изключителна ефективност и по-дълбоко почистване – Rowenta RO7266

Rowenta RO7266 e прахосмукачка без торбичка и представя изключително голяма мощност, по-дълбоко почистване и подобрена функционалност.

Rowenta RO7266 е изключително разнообразна откъм функционалност. Усъвършенстваните технологии предоставят най-добрите възможност за прахосмукачка без торбичка. Прахосмукачката получва и приз за най-добро събиране на прах в класа си.

Това се случва благодарение на основната четка – POWER AIR. Тя е проектирана да се движи гладко, същевременно всмуквайки на достатъчно дълбоко в тъканите.  Четката се работи изключително добре, както при килими, така и при по-гладки повърхности като ламинат или теракот.

Rowenta RO7266

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Собствениците на домашни любимци трябва да си отдъхнат, тъй като Rowenta RO7266 разполага с аксесоари проектирани за тях. Високо ефективен филтър задържа алергените и бактериите, които животните внасят, а финната козина се засмуква напълно без никакъв проблем.

Тук филтрацията на фъздух е 99.98%!

Циклонната филтрация разпределя въздуха по нова усъвършенствана формула. Функционалността се съчетава с рейтинг 4А+ААА и оптимизиран въздушен  поток, печелейки 2 най-високи оценки за енергиен етикет.

Дизайнът на прахосмукачката я прави да изглежда изключително красива. Ергономичните форми, съчетани с удобните дръжки, позволяват тя да бъде лесно пренасяна. Мощността на този уред е 550 W, а дължината на кабела е цели 6.2 м с работен обхват от 8.8 м. Както сами виждате, в някои случаи няма да се налага и досадното местене от стая в стая.

Rowenta RO7266

За по-малко потребление на ток Rowenta RO7266 разполага с технология Effitech Motor. По този начин, прахосмукачката добива енергиен клас А+.

Към комплекта са включени още малка четка, стандартна четка, четка за тапицерия, аксесоар за животинска козина, аксесоар за тесни пространства.

В заключение може да кажем, че с Rowenta RO7266 ще усетите разликата на ефективността при дълбоко почистване. Прахосмукачката е страхотен избор, правещ килимите да изгледждат като нови. В допълнение с ниското ниво на шум (само 72 db) прахосмукачката може да бъде използвана по всяко време на денонощието. Перфектен помощник, особено за домакинства с домашни любимци!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply