сряда, февруари 21

Една от най-добрите робот-прахосмукачки – Roidmi Robot EVE Plus

Ако има класация за най-добри робот-прахосмукачки, то Roidmi Robot EVE Plus безспорно ще е на челните позиции.

Roidmi Robot EVE Plus е на първо място прахосмукачка, която в режим на автономия има капацитет за почистване до 250 кв. м. Дори и най-големите жилища могат да получават ежедневно почистване, без да се налага да зареждат отново прахосмукачката.

Roidmi Robot EVE Plus

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

А когато зарядът на този робот падне, той се връща автоматично на станцията за зареждане. Но станцията за зареждане не е просто станция. Тя включва контейнер за боклук с торбичка за автоматично изпразване на прахосмукачката.

Още по-впечатляващото е, че дори контейнерът за боклук има сензор за следене на капацитета си. Така че прахосмукачката никога няма да направи така, че той да прелее от мръсотия. Друг интересен момент, е че станцията на Roidmi Robot EVE Plus има ароматизираща и антибактериална функционалност.

Прахосмукачката разполага с Wi-Fi свързаност, което я прави изключително лесна за употреба. Чрез приложение може да контролирате работата не само на робота, но и на станцията. И съответно, чрез приложението може да получавате известия за запълнен капацитет, падаща батерия или приключила работа.

Навигационната система на Roidmi Robot EVE Plus е и с вградени лазери. Благодарение на нея, прецизността за почистването се повишава с 40%, сравнение с другите прахосмукачки. При използване в няколко помещения, роботът картографира апартамента Ви и запаметява разположението на отделните стаи. Благодарение на приложението, може да напъствате робота как да почиства и от коя стая да започне.

Роботът разполага и с опция за гласови команди. Т.е. по-мързеливите не е необходимо дори да извършват действия, а само с един звук “клик” да стартират работата й.

Roidmi Robot EVE Plus

Всмукателната мощ на този робот е цели 50 kW. Капацитетът на резервоара й е 3.3 литра, а автономията на акумулатора – 180 миунти. 

Този робот е предназначен за хора, които ценят висококачествените уреди. Разбира се, той е с по-висока цена от останалите конкуренти, но ако можете да си го позволите, безспорно това е един от най-добрите роботи. С функционалността си за миене, почистване на мокро и сухо, този робот е подходящ за всички стаи на жилището Ви, за всичките повърхности, които имате, при това ще се справи значително по-добре от своите конкуренти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply