четвъртък, юли 25

Робот прахосмукачка Roborock S8 Ultra Pro – Изключителна ефективност и удобство за безупречно почистване

Roborock S8 Ultra Pro е иновативна роботизирана прахосмукачка, която ви осигурява перфектно почистване на вашия дом. Този модел предлага комбинирано почистване с функции за прахосмукачка и моп, за да получите изключителни резултати. Със своите мощни функционалности и удобство, Roborock S8 Pro е идеалният помощник за вашето ежедневно почистване.

Изключителна сила на прахосмукачката: Roborock S8 Pro разполага със силна мощност от 6000Pa, която гарантира ефективно почистване на прах, косми и други замърсявания по вашия дом. Независимо дали става въпрос за твърди подови настилки или килими, тази роботизирана прахосмукачка осигурява безупречно чистота във всяка стая.

Удобство на използване: Roborock S8 Pro е оборудван с контейнер за прах с капацитет от 750 мл, който ви позволява да почистите голяма площ без да се налага да го изпразвате често. Също така, с вградената 5200 mAh батерия, роботът прахосмукачка може да работи до 180 минути с едно зареждане, осигурявайки ви дълготрайно и непрекъснато почистване.

Робот прахосмукачка Roborock S8 Ultra Pro, Прахосмукачка и моп, 5200 mAh, 6000Pa, Контейнер за прах 750 мл, 4 сензора, 4 карти, 50 W, Автономност 180 мин, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентни функции и сензори: Roborock S8 Pro е оборудван със 4 сензора и 4 карти, които му позволяват да изгражда прецизна и детайлна карта на вашия дом. Това му позволява да планира оптимален маршрут за почистване и да се избегнат препятствия. Също така, тази роботизирана прахосмукачка е снабдена с интелигентни функции като автоматично зареждане и продължаване на почистването от мястото, където е спряла.

Многофункционалност с прахосмукачка и моп: Roborock S8 Ultra Pro предлага не само прахосмукачка, но и функция за мопене. С вградения си моп, роботът може да почиства и измива подовите настилки в едно движение, оставяйки ги безупречно чисти и свежи.

Заключение: Roborock S8 Ultra Pro е високотехнологичен и многофункционален робот прахосмукачка, който съчетава мощността на прахосмукачката с удобството на мопа. Със своите интелигентни функции, силата на прахосмукачката и възможността за мопене, той е перфектният помощник за поддръжка на чистотата във вашата домакинство. Роборок S8 Ultra Pro ще ви освободи от ежедневната рутинна работа по почистване, като в същото време ви гарантира безупречни резултати и чистота във всяка стая.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply