четвъртък, май 23

Робот прахосмукачка Roborock S8 S802-00: Съвършено почистване за безгрижен живот

Робот прахосмукачката Roborock S8 S802-00 е интелигентно устройство, което превръща почистването на вашия дом в лека задача. Тя е оборудвана с иновативни функции и високоефективни характеристики, които гарантират безупречно почистване на подовите повърхности. С батерия от 5200 mAh и мощност на прахосмукачката от 6000Pa, Roborock S8 осигурява дълготрайна работа и силно прахосмукачване за безупречно чисти подове.

Мощност и ефективност: Roborock S8 S802-00 е снабдена с мощна батерия от 5200 mAh, която осигурява продължителна автономност до 180 минути. Това означава, че роботът може да почиства големи площи без прекъсване, осигурявайки ви време за други задачи или отдих. С мощност на прахосмукачката от 6000Pa, той е в състояние да се справи с прах, косми и замърсявания по ефективен начин, оставяйки вашите подове безупречно чисти.

Умни функции и интелигентна навигация: Roborock S8 S802-00 разполага с 4 сензора и 4 карти, които му помагат да навигира интелигентно във вашия дом. С помощта на тези функции, роботът може да избегне препятствията, да се движи по оптимални маршрути и да покрива всички участи на подовата повърхност. Това гарантира ефективно почистване на целия дом, включително и по-труднодостъпните места под мебелите и около стълбищата.

Робот прахосмукачка Roborock S8, S802-00, Прахосмукачка и моп, 5200 mAh, 6000Pa, Контейнер за прах 750 мл, 4 сензора, 4 карти, 50 W, Автономия 180 мин., Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобство и гъвкавост: Roborock S8 S802-00 е снабдена с контейнер за прах с капацитет от 750 мл, който е лесен за изпразване и почистване. Това ви освобождава от честите прекъсвания, свързани с изпразването на контейнера, и ви позволява да се наслаждавате на безпроблемно почистване. Роботът също така е оборудван с функция за моп, която му позволява да изпълнява и мокро почистване, оставяйки подовите повърхности свежи и сияйни.

Интелигентност и свързаност: Roborock S8 S802-00 разполага с AI Direct Drive технология, която автоматично регулира мощността на прахосмукачката според типа подова повърхност. Това гарантира оптимална ефективност и енергоспестяване при почистването. Освен това, роботът е съвместим с приложението ThinQ, което ви позволява да контролирате и програмирате почистването от всяко място чрез своя смартфон. Това ви осигурява удобство и гъвкавост в управлението на робота и възможността да зададете график за почистване според вашите предпочитания.

Заключение: Roborock S8 S802-00 е съвременна роботизирана прахосмукачка и моп, която съчетава мощност, ефективност и интелигентност в едно. С високи стандарти на качество и издръжливост, тя осигурява безупречно почистване на вашия дом, като ви спестява време и усилия. Роботът е перфектен избор за всички, които търсят удобство, надеждност и безгрижен живот.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply