четвъртък, юни 13

Робот прахосмукачка Roborock S7 – прахосмукачка и моп в едно със сензори с ултразвук

Както при роботите прахосмукачки, роботите мопове също са добра алтернатива за поддържане на подовете Ви чисти и хигиенизирани. С робота Roborock S7 получавате и двете възможности. Можете да го използвате само като прахосмукачка за обиране на праха и попадналите по пода замърсявания, или като моп за измиване на повърхностите и отстраняването на полепналите петна по тях. Звуковата технология на Roborock S7 търка пода вибрирайки с до 3000 пъти в минута. Roborock S7 има специален слот за поставяне на допълнителна гумена четка и аспирация 2500Pa HyperForce™, чрез монтирането на които ще получите уред, който наистина почиства в дълбочина, дори упорити и засъхнали петна. Всички подови повърхности ще блестят от чистота.

Roborock S7

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Почистването на Roborock S7 също е лесно. Просто повдигнете задното отделение, извадете кошчето за отпадъци, изпразнете го и го поставете обратно в робота. Благодарение на изцяло гумената ролка, Roborock S7 не е толкова податлив на улавяне на косми по ролката, както някои други роботи прахосмукачки.

Чрез иновативната функция Ultrasonic Carpet Detection, Roborock S7 разпознава и различава гладките повърхности от текстилните. Така, когато стъпи на килим или друга по-висока повърхност, Roborock S7 се повдига автоматично, като успява да запази оптималното ниво на смукателната си сила, без да прекъсва цикъла си на почистване и измиване. Ако не желаете роботът да преминава през килимите и текстилните повърхности, можете да го настроите да ги заобикаля.

Roborock S7

Можете лесно да управлявате Roborock S7 чрез Вашия Smart телефон или таблет. Всичко, което трябва да направите е да свържете робота към Wi-Fi мрежата и да инсталирате неговото специално приложение за контрол. Приложението Ви дава много удобства, като това да регулирате мощността на засмукване на робота, интензивността на вибрациите и последователността му на почистване. В приложението ще можете да наблюдавате текущия и изминатия маршрут на почистване, както и да картографирате и задавате нови маршрути. Ще можете дори да настроите многоетажно картографиране на почистване, в случай, че се намирате в къща на няколко етажа. Използвате робота да почисти всичко. Специалните вградени сензори в устройството ще го защитават от падане от високо или от удряне в предмети. Сензорът против падане ще запази работа да не падне по стълбището. Сензорът за разположение на предметите в стаята ще го предпази от удари, а функцията за Заключване от деца или домашни любимци, ще предотврати прекъсването на почистването му или промяна на настройките му по време на работа.

Размери на Roborock S7: дълбочина – 350мм; широчина – 350мм; височина – 96.5мм; тегло – 4.7кг; цвят – стилно черно, мощност – 68W и автономия на акумулатора – до 180 минути.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply