неделя, май 26

Roborock S7 MaxV – Всичко в едно решение за безупречно почистване

Roborock S7 MaxV е иновативна роботизирана прахосмукачка и моп, която съчетава мощно почистване и умни функции. Този модел предлага безупречно почистване на вашата домакинска среда, независимо от типа на подовата настилка или пространството, което трябва да бъде почистено.

Мощно почистване с впечатляващи характеристики: Roborock S7 MaxV разполага със силно вакуумно смучещо устройство с мощност до 5100 Pa, което осигурява ефективно събиране на праха, космите и други замърсявания от подовата настилка. Това го прави идеален за домове с домашни любимци или за тези, които търсят дълбоко почистване.

Робот прахосмукачка Roborock S7 MaxV, Прахосмукачка&Моп, 5100 Pa, 74W, 6 сензора, 4 карти, Камера, Контейнер прах: 400 мл, Контейнер вода 200 мл, Sonic vibration mopping, 3 начини за регулиране на водата, Навигация: LDS, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Умни функции за навигация и картиране: С роботизираната си навигация с технологията LDS (Laser Distance Sensor), Roborock S7 MaxV изгражда детайлни карти на вашата домашна среда. Този процес му позволява да се движи по-ефективно и да избягва препятствията. В допълнение, с четирите карти на разположение, можете да зададете зони с ограничен достъп или приоритетни зони за почистване.

Иновативна функция за мопинг: Roborock S7 MaxV не само прахосмуче, но и мопира вашите подове. С функцията Sonic vibration mopping, той създава вибрации на мопа, което помага за по-ефективно отстраняване на петна и замърсявания. Водният контейнер с капацитет 200 мл ви позволява да изберете измежду три различни настройки за регулиране на влажността, за да постигнете оптимални резултати.

Интелигентни сензори за по-добро почистване: S7 MaxV е оборудван с шест вградени сензора, които му помагат да разпознае и отреагира на препятствията по пътя си. Това гарантира гладко и безпроблемно почистване, без да се блокира или наранява.

Удобство и свързаност: Този кафеавтомат е създаден със силата на 74W, което гарантира ефективно почистване и дълъг живот на устройството. Също така, разполага с контейнер за прах с капацитет от 400 мл, който се почиства лесно и бързо. Със свързаността си през приложението, можете да контролирате робота дори от разстояние, задавайки графици за почистване, проверявайки състоянието на устройството и получавайки известия за завършено почистване.

Заключение: Roborock S7 MaxV е истинско мултифункционално решение за почистване в дома. Със своята мощност, умни функции и високоефективни характеристики, този робот прахосмукачка и моп е готов да ви помогне да поддържате вашия дом в идеален ред и чистота. Независимо дали имате твърда настилка или килими, Roborock S7 MaxV ще се справи с всяко предизвикателство, като ви осигури почивка и удобство в ежедневието ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply