понеделник, юни 24

Roborock S7 MaxV Ultra – Интелигентна роботизирана прахосмукачка с уникални функции за безупречна чистота

Roborock S7 MaxV Ultra е впечатляваща роботизирана прахосмукачка, която предлага висока мощност, иновативни функции и перфектна чистота за вашата домакинска среда. Този модел на Roborock съчетава в себе си високоефективно прахосмучене и мопинг, за да осигури най-добрите резултати при почистването.

Интелигентни функции за оптимално почистване: Roborock S7 MaxV Ultra е оборудван с ултразвуков моп, който върти с впечатляващата скорост от 3000 оборота в минута. Това позволява на робота да премахва упорити замърсявания, петна и дори мазнини по почти всякакви повърхности. Освен това, той разполага с уникална функция за идентификация на килими с ултразвук, която му позволява да разбере кога влиза в област, покрита с килим, и автоматично да увеличи мощността си, за да почисти по-ефективно.

Робот прахосмукачка Roborock S7 MaxV Ultra, 5100 Pa, Моп с ултразвук 3000/мин, 74W, Идентификация на килими с ултразвук, Авто разпознаване на стаята, Авто пълнене с вода, 180 минути (тих режим), Контейнер за прах 400 мл, Контейнер за вода 200 мл, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интелигентност, която предизвиква впечатление: Roborock S7 MaxV Ultra е снабден с автоматично разпознаване на стаята, което му позволява да опознае различните помещения във вашия дом и да създаде пътека за почистване, която е оптимизирана за всяка стая. Това гарантира, че роботът ще почиства всяка област във вашата къща с максимална ефективност и безпроблемност.

Удобство и продължителност на работа: S7 MaxV Ultra разполага с контейнер за прах с капацитет 400 мл, който е достатъчно голям, за да приеме значително количество замърсявания преди да се наложи изпразване. Също така, този робот прахосмукачка разполага със специален контейнер за вода с капацитет 200 мл, който автоматично се пълни, докато роботът работи, осигурявайки непрекъснато мопинг на подовите повърхности.

Тих и ефективен: S7 MaxV Ultra предлага различни режими на работа, включително и тих режим с продължителност до 180 минути. Това ви дава възможност да почиствате дори по време на вашето отсъствие или по време на нощни часове, без да притеснявате семейството или съседите си.

Заключение: Roborock S7 MaxV Ultra е изключително силен и интелигентен робот прахосмукачка, който предлага невероятна функционалност и високоефективно почистване. Със своите иновативни функции, като ултразвуков моп, идентификация на килими с ултразвук, авто разпознаване на стаята и авто пълнене с вода, този робот прахосмукачка е идеалното решение за всеки, който търси безупречна чистота в дома си. Оставете Roborock S7 MaxV Ultra да се погрижи за почистването, докато вие се наслаждавате на свободното време и чистия си дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply