вторник, ноември 28

Робот прахосмукачка Roborock S6 Pure – за мокро и сухо почистване и управление чрез глас или Wi-Fi

Доверете се на робот прахосмукачката Roborock S6 Pure, с моп за бързо, качествено и професионално почистване на Вашия дом или офис. Уредът работи изключително тихо и благодарение на големия си резервоар за вода е подходящ за почистването дори на по-големи площи.

Какви предимства притежава Roborock S6 Pure?

Roborock S6 Pure е снабден с навигационна система LIDAR, с която прецизно картографира помещението в реално време за по-ефективна работа. Уредът използва Z-образно почистване, което му осигурява максимално покритие на пода. Функцията за селективно почистване ще Ви позволи да зададете график и да почистите дома си според личните си предпочитания.

Roborock S6 Pure

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Управлението на робота може да се проведе чрез гласов контрол или чрез няколко докосвания на смартфона, благодарение на функцията за свързаност с WiFi. Като допълнение на това Roborock S6 Pure разполага с 2 бутона, които позволяват управлението му да се извършва ръчно.

С този уред можете да избирате между функция прахосмукачка или функция моп, както и комбинация от двете за сухо и мокро почистване на различни повърхности. Уредът е снабден с контейнер за събиране на отпадъците, с вместимост 0.5l и сензор, който сигнализира когато контейнерът се препълни. Мощността на засмукване от 2000 Ра – перфектно засмуква финия прах, дребни косми от домашни любимци и други замърсявания попаднали върху килима или дървения под. Прахосмукачката е снабдена с филтър, който улавя в голям процент всички алергени, плесени и полени и е много лесен за почистване. Можете да го измиете под течаща вода. Roborock S6 Pure има функция и за мокро почистване и притежава и сменяеми мопове, които са идеални за попиване и по-добро забърсване.

Roborock S6 Pure

Въпреки мощността си уредът е тих, благодарение на възможността си на управление на въздушния поток и контрола на звука.

Прахосмукачката е с размери 35см дълбочина и 9.65см височина и тежи 3.2кг. Височината ѝ позволява да почиства без проблем дори под по-ниските мебели.

Роботът се задвижва от две моторни колела, които са устойчиви на всякакви повърхности. Захранва се с акумулаторна батерия с мощност от 58W.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply