понеделник, март 4

Робот прахосмукачка Roborock S6 MaxV – с двойна камера, SLAM алгоритъм и лазерни сензори за картографиране и проучване на терена

Прахосмукачките-роботи вече са не само лукс, а необходимост в динамичното ни ежедневие. Представяме Ви Roborock S6 MaxV ReactiveAI – перфектно решение за домашна употреба чрез сухо почистване.

Със своите компактни размери от 35 х 35 х 9.6см и тегло 3,6кг тази прахосмукачка-робот ще се превърне в любимият уред в домакинството. Тя ще почисти безупречно пода, включително местата под масата, бюрото, дивана и спалнята. Прахосмукачката е предназначена за почистване на различни подови настилки, включително ламиниран или естествен паркет, мокет, балатум, теракот и други.

Roborock S6 MaxV

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За максимална безопасност и дълготрайност, уредът е снабден със сензори за избягване на сблъсък с мебелите и сензор против падане – изключително полезен при наличие на стълби или помещения в дома с различна височина.

Със своята 66 W мощност, може да разчитате напълно на перфектно почистване на всички дребни частици по пода, включително и фин прах, козина от домашните любимци и други.

Батерията е 5200 mAH и издържа около 3 часа – време, през което уредът ще почисти целия дом, офис или друго битово помещение. Батерията е акумулаторна и е със самозареждане при движение – перфектно решение, което ще спести ненужно обслужване на уреда. Прахосмукачката е пригодена за зареждане чрез собствена зареждаща станция, включена в комплекта.

Събраните отпадъци се събират във вътрешен контейнер с вместимост 300мл, който лесно се отстранява и почиства при необходимост. Контейнерът е с лесен демонтаж и монтаж.

Настройките на движение и работа се извършват изключително лесно и интуитивно чрез мобилно приложение, достъпно за най-популярните операционни системи на съвременните телефони. Уредът се управлява чрез Wi-Fi връзка – лесно и сигурно.

Roborock S6 MaxV

За създаване на индивидуална карта за движение софтуерът на прахосмукачката използва SLAM алгоритъм, който използва лазерни сензори за картографиране. Сканирането на повърхности се извършва чрез 360 градусова LDS навигация. Прахосмукачката Roborock S6 MaxV ReactiveAI лесно открива забравени играчки и други дребни предмети по пода и умело ги заобикаля.

Моделът е в черен цвят – практичен, неутрален и стилен.

Roborock S6 MaxV ReactiveAI притежава множество други предимства, между които:

  • Акумулаторно зареждане;
  • Компактни размери;
  • Подходяща за различни настилки;
  • Модерен и изчистен дизайн;
  • Сензори за дребни предмети;
  • Лесно управление.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply