сряда, май 29

Roborock Q7Max – Интелигентна роботизирана прахосмукачка с моп и напреднали функции

Roborock Q7Max е високотехнологична роботизирана прахосмукачка, която превръща почистването на вашия дом в лесна и безгрижна задача. Снабдена с най-новите иновации в областта на роботизираното почистване, тази прахосмукачка предлага мощно прахосмучене, интелигентно навигационно система и възможност за мопиране на пода. Независимо от типа на пода или сложността на пространството, Roborock Q7Max се справя с изключителна ефективност и прецизност.

Мощно прахосмучене и мопиране: Roborock Q7Max е оборудвана със силна мощност за прахосмучене от 4200 Pa, което й позволява да почиства ефективно дори най-малките частици прах и замърсявания. Освен това, тя разполага и със вграден моп, който може да почиства и мие пода в едно и също време. Това осигурява изключително чистота и свежест във вашия дом, без да се налага да използвате допълнителни уреди или да отделяте време за ръчно почистване.

Робот прахосмукачка Roborock Q7Max, Моп, LiDAR, 4200 Pa, 58W,4 сензора, 4 карти, 3D картографиране, 5200mAh, Контейнер за прах: 470 мл, Контейнер за вода 350 мл, No-go и no-mop зони, 30 настройки за обема на водата, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Прецизна навигационна система: Снабдена с технологията LiDAR (Light Detection and Ranging), Roborock Q7Max изгражда 3D карта на вашия дом, като прецизно определя местоположението си и избягва препятствията по пътя си. Това позволява на робота да се движи по ефективен и логичен начин, като покрива цялата повърхност на пода и достига труднодостъпните места. Също така, технологията 3D картографиране позволява на Roborock Q7Max да създава до 4 различни карти на различни етажи, което я прави идеална за многократна употреба в големи домове или офиси.

Интелигентни функции и удобство: Roborock Q7Max разполага с редица интелигентни функции, които гарантират удобство и персонализация на почистването. Със свързване към мобилното приложение, можете да контролирате и настройвате робота от всяко място по всяко време. Той предлага възможности за задаване на no-go и no-mop зони, които ограничават достъпа до определени области или зони, където не желаете робота да се движи или да мие. Освен това, с 30 настройки за обема на водата, можете да регулирате интензивността на мокрене на мопа, съобразено с вашите предпочитания и нужди.

Заключение: Roborock Q7Max е перфектното решение за автоматизирано почистване на вашия дом. Със своите напреднали функции като LiDAR навигация, мощно прахосмучене и мопиране, както и интелигентни настройки и удобство, тя осигурява безупречно чистота и комфорт. Ако търсите надеждна и ефективна роботизирана прахосмукачка с моп, Roborock Q7Max е отличен избор, който ще ви освободи от ежедневното почистване и ще ви даде повече свободно време за други важни занимания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply