сряда, април 24

Roborock Q7M52-00 – Мощ и Ум в Съвременното Почистване

Roborock Q7M52-00 представлява еволюция в света на роботизираното почистване. Този интелигентен робот прахосмукачка не просто почиства, а преобразява вашия дом в по-чисто и удобно пространство. Съчетавайки технологична мощ и иновационен дизайн, той предоставя висококачествено и ефективно решение за поддържане на вашата среда.

LiDAR Технология и 3D Картографиране: Основата на Q7M52-00 е LiDAR технологията, която позволява на робота да изгради 3D карта на вашата стая с изключителна прецизност. Това го прави изключително ефективен при навигацията и почистването, като осигурява пълно покритие на цялата повърхност.

Робот прахосмукачка Roborock Q7Max Q7M52-00, 58W, LiDAR, 4200 Pa, 4 сензора, 4 карти, 3D картографиране, 5200mAh, Автоматично разпознаване на камерата, Контейнер за прах: 470 мл, Контейнер за вода 350 мл

КУПИ

Мощен Вакуумен Систем и Голям Капацитет: Снабден с вакуумна система от 4200 Pa, Q7M52-00 лесно почиства дълбоко заседнали прахови частици и косъмчета. С голям контейнер за прах от 470 мл, той предоставя дълъг период на работа преди изпразване, осигурявайки ви време за други важни задачи.

Автоматично Разпознаване на Повърхности и Вода: Роботът разпознава автоматично типа на повърхността, върху която се намира, и се адаптира към нея. С вградения контейнер за вода от 350 мл, той е способен не само да почиства, но и да мие подовите повърхности, придавайки на дома ви допълнителен блясък.

Интелигентни Сензори и Алгоритми: С четири вградени сензора, Q7M52-00 избягва препятствия и капани, осигурявайки гладко и безопасно почистване. Интелигентните алгоритми гарантират, че ресурсите се използват оптимално, без излишни движения.

Дълготраен Акумулатор: С мощен литиево-йонен акумулатор от 5200mAh, роботът осигурява продължително време на работа и при нужда се връща към базата си за зареждане, преди да завърши задачата си.

Заключение: Roborock Q7M52-00 е не просто робот прахосмукачка, а интелигентен помощник във вашия дом. Той не просто поддържа чистотата, а трансформира начина, по който виждаме почистването. Възползвайте се от този мощен и умен робот и дайте на дома си по-висок стандарт на чистота и удобство.

КУПИ

Leave A Reply