понеделник, март 4

Верният домашен помощник – Roborock Cleaner S5 MAX

Roborock Cleaner S5 MAX е робот-прахосмукачка, който веднъж ако попадне в домакинството ви, ще стане верен помощник за дълги години.

Roborock Cleaner S5 MAX разполага с най-новите функции, необходими за един робот прахосмукачка. В долните редове ще се опитам да спомена малка част от тях.

На първо място роботът разполага с Wi-Fi. По този начин ще почиствате, без да ви се налага да ставате от дивана. Като казахме за дивана, прахосмукачката е достатъчно ниска, за да стигне и до най-отдалеченото място под дивана или под леглото ви.

Roborock Cleaner S5 MAX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Със своят сензор против сблъскане, прахосмукачката чертае пътя, по който трябва да се движи, а когато достигне стена или стълби, спира и сменя посоката. Веднъж начертала маршрута на вашия дом, прахосмукачката ще може да работи съвсем автономно, дори когато сте навън.

След като приключи с почистването, прахосмукачката се прибира на гнездото, за да продължи зареждането си. В случай, че зарядат спадне под 20% повреме на почистване, роботът ще се върне на станцията. Когато зарядът бъде наново изпълнен, прахосмукачката ще продължи почистването, откъдето е приключило.

Удвоеният резервоар за вода, спомага за по-дълго дълго почистване. Със своите 0.46 литра капацитет, Roborock Cleaner S5 MAX е подходяща и за по-големи жилища. Мощността на тази прахосмукачка е цели 58 W. Достатъчно добро за да почисти и по-замърсени повърхности като килим или косми от домашни любимци.

Roborock Cleaner S5 MAX

Въпреки това нивото на шум се запазва ниско – 60 dB. Прахосмукачката е лесна за разглобяване, което прави почистването й безпроблемно. Теглото й е намалено до 3.5 кг. Т.е. ако живеете в по-голямо жилище, не трябва да ви притеснява преместването от една стая в друга.

Диаметърът на прахосмукачката е 35 см, а височината едва 9,65 см. 

Смятаме, че тази прахосмукачка може да се превърне в един универсален помощник за всяко домакинство. Лесната употреба, начинът по който тя почиства и разбира се напълно достъпната цена, ще направят Roborock Cleaner S5 MAX ествествен сподвижник във всеки ваш дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

 

Leave A Reply