понеделник, юни 24

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 – фотоепилатор за всяка кожа

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 e устройство за домашна употреба, прецизно тествано, много лесен за използване и подходящ за всеки вид кожа.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 може да бъде настроен според вашия тип кожа и косми, за да получите най-ефективен резултат. Фотоепилаторът използва IPL – интензивна импулсна светлина, която освен премахване на косми се грижи и за кожата. Броят на импулсите, които предоставя IPL са 450 000.

Процедурите с него забавят значително растежа, което може да бъде установено след всякo едно използване.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Фотоепилаторът е с добър захват и е лесен за настройка. Той предлага няколко различни режима, които могат да бъдат променяни в зависимост от зоната, която третирате. Благодарение на безжичната функция може да го използвате и в по-трудно достъпни области.

Кутията, с която пристига фотоепилаторът е компактна и добре проектирана. За опазване на околната среда, кутията е направена от рециклиран картон. В нея ще намерите красивият епилатор и приставките, защитени от пластмасов капак. 4 броя приставки пристигат с елегантна торбичка за съхранение и кърпа за почистване след всяко използване.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 може да бъде използван върху почти всички видове кожа. Трябва да се избягва упторебата му от бели, светло руси или червени косми. Нормално русите и тъмно руси цветове не са проблем при употребата му.

За оптимални резултати може да изтеглите приложението на Philips – Lumea. Приложението ви предоставя съвети, трикове и начини на употреба, които ще доведат до дълготрайно гладка кожа. Може да създавате график, да управлявате програмите и да бъдете готови по най-бързия начин.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00

При употребата му за интимни области, Philips се е постарал да помогне за избягане на дразнене на кожата. Фотоепилаторът разполага с технология SenseIQ, която рапзолага с пет настройки за светлина и сензор за цвят на кожата. А с приставката за лице, може ефективно да премахнете нежеланото окосмяване.

Philips Lumea Seria 9000 BRI958/00 е изключително качествен и надежден продукт. Има приятен и елегантен външен вид. Подходящ е за всеки вид кожа, а резултатите му са повече от впечатляващи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply