петък, юни 14

Philips Lumea Prestige BRI956/00 – перфектната поддръжка

Philips Lumea Prestige BRI956/00 е уред, използван в професионалната фотоепилация. С него в домашни условия можете да постигнете резултати, отговарящи на най-скъпите козметични салони.

Първото и най-важно нещо, което трябва да отбележим, е ефективността на Philips Lumea Prestige BRI956/00. Само след 3 процедури окосмяването намалява над 90%. Това се случва благодарение на иновативна технология наречена IPL – интензивна импулсна светлина. Тази технология е внедрена, благодарение на дългогодишно проучване и разработка, както и внедряването й в професионалните салони. Чрез нея импулси светлина се насочват към корена на косъма, който в последствие предотвратява появата на нови.

Philips Lumea Prestige BRI956/00

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Епилаторът работи изключително бързо, като благодарение на функцията SmartSkin, може да бъде настройван за по-гладка употерба, в зависимост от вида на кожата Ви. Philips Lumea Prestige BRI956/00 работи достатъчно добре при руси, кестеняви и черни косми.

Фотоепилаторът идва в комплект с приставка за тяло, подмишници, лице и бикини.

Бързината, с която може да работите също е впечатляваща. При употреба на приставката за тяло, премахването на космите от двата крака, може да стане до 8,5 минути, а на зона подмишници само за 90 секунди. 

Друга иновация е прилоцението Lumea. С него лесно може да персонализирате настройките на епилатора, според желания то вас резултат. Приложението помага да следите графика си, процедурите за всяка област, както и дава подходящи съвети по време на употреба.

Philips Lumea Prestige BRI956/00

Батерията на фотоепилатора е достатъчно голяма – 4000 mAh, за да може да го използвате в режим на автономност (без кабел). За по-дългите процедури, обаче, е препоръчително да бъде включен към зарядното.

За потребителите, които са решили да закупят този продукт, е важно да знаят, че употребата му върху лунички или бемки не е препоръчителна. Причината е, че третирането върху бемка, може да причини изгаряне. Въпреки това, при проучванията, 90% от жените споделят, че не усещат болка. Описват употребата на епилатора като топло усещане или сърбеж.

Philips Lumea Prestige BRI956/00 е продукт, който може да се превърне в безценен помощник за всяка уважаваща себе си дама. Епилаторът ще спести време, ще спести неприятната болка и най-важното – ще спести средства.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply