сряда, октомври 4

Philips Lumea Advanced SC1998/00 за перфектно гладка кожа

Подобно на своя наследник Philips Lumea Advanced SC1998/00 е чудесен избор за епилатор, ако желаете перфектно гладка кожа.

Philips Lumea Advanced SC1998/00 е уред, разработен заедно с дерматолози, като различни изследвания показват до 85% намаляне на обезкосмяването, само след 3 процедури. Процедурите се правят през определен интервал от време, те са значително по-кратки от очакваното. За поддръжка на резултатите е необходима само една процедура на всеки 4 седмици.

Това е възможно благодарение на иновативната технология наречена IPL – интензивна импулсна светлина. Тази технология е внедрена, благодарение на дългогодишно проучване и разработка, както и внедряването й в професионалните салони. Чрез нея 250 000 броя импулси светлина се насочват към корена на косъма, който в последствие предотвратява появата на нови. Нещо повече, колкото по-често използвате епилатора, толкова по-добре изглежда кожата ви. Повторното третиране с уреда, прави кожата по-красива и нежна на допир.

Philips Lumea Advanced SC1998/00

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Philips Lumea Advanced SC1998/00 е оборудван със сензор различаващ видовете кожа. Епилаторът работи с всякакъв вид цвят на коса, с изключение на бял и много светлорус.

Фотоепилаторът идва с различни приставки и е подходящ за:

  • лице;
  • тяло;
  • ръце;
  • крака;
  • подмишница;
  • интимна област.

Това се случва благодарение на приставките в пакета.  С приставките може да увеличите обема на третиране, както и в зависимост от мястото, което искате да епилирате, съответната приставка се справя по-добре и с дебелината на косъма.

Philips Lumea Advanced SC1998/00

За да бъдат избегнати нежелателни изгаряния по бемки, епилаторът има вграден сензор за разпознаване цвят на кожата. По този начин, ако бъде уловен по-тъмен цвят, той автоматично спира излъчване на импулси.

Захранването на епилатора е мрежово с кабел, което може би е и единственият му недостатък. В пакета се съдържат още адаптор, калъф, почистваща кърпичка, приставка за лице, епилатор и аксесоар за бикини.

Едно от най-големите удобства на Philips Lumea Advanced SC1998/00 е приложението Lumea. С него лесно може да персонализирате настройките на уреда, според резултата, който искате да постигнете. Приложението помага да следите графика си, процедурите за всяка област, както и дава подходящи съвети по време на употреба.

Това е един изключително добър епилатор. Единствената забележка, която имаме е липсата на батерия. Но и така това е един от най-добрите уреди за домашно обезкосмяване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply