сряда, декември 6

Philips LED The One 75PUS8807/12 – Големи размери, ярко изображение и разнообразни възможности

Philips LED The One 75PUS8807/12 е изключително голям и впечатляващ телевизор, предлагащ висококачествено LED изображение и разнообразни функции. Този модел от серията “The One” се отличава с изключителна яркост, богати цветове и разнообразни опции за свързаност. Нека разгледаме по-подробно как този телевизор може да превърне вашето гледане в незабравимо изживяване.

Ярко изображение и широки ъгли на гледане: 75PUS8807/12 разполага с LED панел, който осигурява яркост и детайли дори в условия на ярка осветеност в стаята. С технологията Micro Dimming и яркост от 1000 нита, този телевизор възпроизвежда реалистични цветове и контрасти, които оживяват на екрана. Широките ъгли на гледане ви позволяват да се наслаждавате на качествено изображение от всяко място в стаята, без значение дали седите точно пред него или в страни.

Телевизор Philips LED The One 75PUS8807/12, 75" (189 см), Smart Android, 4K Ultra HD 100Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

4K Ultra HD и HDR10+: Със своята 4K Ultra HD разделителна способност, 75PUS8807/12 ви осигурява изключително детайлен и ясен образ. Благодарение на HDR10+ поддръжката, телевизорът предлага наситени цветове и широк динамичен обхват, което води до по-реалистично изживяване на сцените. Ще се потопите в светлината, сенките и текстурите на всяко изображение, което гледате.

Android TV и гласово управление: 75PUS8807/12 работи с операционната система Android TV, която ви дава достъп до богата гама от приложения, игри и стрийминг услуги. С вградения Google Assistant и възможността за гласово управление, можете лесно да търсите съдържание, да контролирате телевизора и да използвате други смарт функции с прости гласови команди.

Свързаност и функции: 75PUS8807/12 разполага с богат избор от портове и свързаност. Освен 4 HDMI и 2 USB порта, телевизорът включва и оптичен аудио изход, Ethernet порт и безжична Wi-Fi връзка. Това ви дава възможност да свържете различни устройства към телевизора и да се наслаждавате на разнообразни източници на забавление.

Телевизор Philips LED The One 75PUS8807/12, 75" (189 см), Smart Android, 4K Ultra HD 100Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ambilight технология: Една от ключовите характеристики на телевизорите Philips е технологията Ambilight. С три странични Ambilight LED светлини, 75PUS8807/12 прожектира светлинни отблясъци на задната страна на телевизора, което създава впечатление за по-широк и по-забавен екран. Това не само усилва визуалното изживяване, но също така осигурява по-голяма интензивност и настроение по време на гледане.

Заключение: Philips LED The One 75PUS8807/12 е мощен и впечатляващ телевизор, който се отличава със своите големи размери, ярко изображение и разнообразни възможности. С поддръжка на 4K Ultra HD и HDR10+, Android TV операционна система и функцията Ambilight, този телевизор ще превърне всяко гледане във вълнуващо и поглъщащо изживяване. Насладете се на киносалонно качество на изображението и съвременни смарт функции с Philips LED The One 75PUS8807/12.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply