четвъртък, юни 13

Philips LED 65PUS7657/12 – Впечатляващо качество на изображението и интелигентни функции за развлечения

Philips LED 65PUS7657/12 е модерен и функционален телевизор, който предлага изключително качество на изображението и набор от интелигентни функции за развлечения в домашната ви зала.

Този модел е оборудван с 65-инчов (165 см) LED дисплей, който доставя ярки и детайлни сцени с резолюция 4K Ultra HD. Всеки пиксел е изобразен с изключителна яснота и наситеност на цветовете, осигурявайки ви реалистично и пленително визуално изживяване. Благодарение на HDR Plus технологията, контрастът и яркостта са оптимизирани, което допълнително подобрява качеството на картината и ви позволява да виждате детайли, които обикновено биха били загубени.

Телевизор Philips LED 65PUS7657/12, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Philips 65PUS7657/12 разполага с технологията Micro Dimming, която анализира изображението в реално време и оптимизира контраста и цветовете в отделните зони. Това дава по-голяма дълбочина и прецизност на картината, като същевременно осигурява плавен преход между светлите и тъмните части на изображението.

Освен впечатляващото качество на изображението, Philips 65PUS7657/12 предлага и интелигентни функции, които ви дават лесен достъп до разнообразни развлекателни възможности. С операционната система Android TV, вие можете да се насладите на безброй приложения, игри и поточно гледане на видео съдържание от популярни стриймингови услуги. Гласовото управление ви позволява да контролирате телевизора с помощта на гласови команди, което го прави удобен и интуитивен за използване.

Телевизорът е снабден и с Ambilight технология, която създава атмосферна подсветка около телевизора. Това създава по-широко и поглъщащо визуално изживяване, като усилва впечатленията от гледането на филми и сериали.

Телевизор Philips LED 65PUS7657/12, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Свързването с други устройства е бързо и лесно благодарение на вградените HDMI и USB портове. Можете да свържете игрова конзола, Blu-ray плейър или външен хард диск и да се насладите на разнообразни мултимедийни съдържания.

Комбинацията от изумително качество на изображението, интелигентни функции и стилен дизайн прави Philips LED 65PUS7657/12 перфектния избор за вашата домашна развлекателна система. Независимо дали го използвате за гледане на филми, игри или поточно предаване на съдържание, този телевизор ще ви пленява с вълшебната си картинна изява и удобството, което предлага.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply