четвъртък, юли 25

Philips LED 50PUS7657/12 – Изумително качество на изображението и интелигентни функции

Philips LED 50PUS7657/12 е телевизор, който съчетава изумително качество на изображението с интелигентни функции, предоставяйки ви невероятно визуално изживяване и разнообразие от възможности за развлечения.

Снабден с 50-инчов (127 см) LED дисплей, този телевизор предоставя ярки и живи цветове с резолюция Ultra HD 4K. Благодарение на технологията Micro Dimming, контрастът и детайлите на изображението са високи, което ви позволява да се потопите в реалистични и впечатляващи сцени. Комбинирано с HDR10+ поддръжка, телевизорът предлага динамичен диапазон на яркостта, осигуряващ по-реалистични детайли и дълбочина на цветовете.

Телевизор Philips LED 50PUS7657/12, 50" (126 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Philips 50PUS7657/12 разполага с технологията Ambilight, която добавя допълнителна атмосфера към вашето гледане. Със светодиоди, разположени на задната страна на телевизора, Ambilight проектира светлинни отблясъци, които се отразяват на стената за вашия комфорт и визуално усещане за по-широк екран. Това създава впечатление за по-голяма дълбочина и визуална просторност, увеличавайки иммерсивността на гледането.

Philips 50PUS7657/12 е също така снабден с Android TV операционна система, която ви предоставя достъп до безброй развлекателни възможности. С интуитивен интерфейс и множество приложения като YouTube, Netflix и Prime Video, можете лесно да поточно гледате филми, сериали, спортни събития и други. Гласовото управление чрез вградения Google Assistant ви позволява да контролирате телевизора само с гласови команди, което е удобно и бързо.

Телевизорът разполага с вграден Bluetooth и Wi-Fi, което ви дава възможност да споделяте съдържание от мобилните си устройства или да се свързвате с безжични слушалки и говорители. С HDMI и USB портове можете лесно да свържете игрови конзоли, съхраняващи устройства или други периферни устройства.

Телевизор Philips LED 50PUS7657/12, 50" (126 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Когато става дума за звук, Philips 50PUS7657/12 ви осигурява качество и яснота. Dolby Atmos поддръжката предоставя мощно пространствено звуково изживяване, като ви потапя в звука на детайлите и ефектите.

Стилният и минималистичен дизайн на този Philips телевизор го прави идеален избор за всяка домашна среда. Тънката рамка и изчистеният стил го правят елегантен акцент във вашия интериор.

В заключение, Philips LED 50PUS7657/12 е впечатляващ телевизор, който се отличава с висококачествено изображение, интелигентни функции и стилен дизайн. С него ще можете да се наслаждавате на невероятно гледане на филми, сериали и спортни събития, като се насладите на всяко детайлно изживяване в уюта на вашата домашна система.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply