сряда, декември 6

Philips LED 43PUS7657/12 – Изключително качество на изображението в компактен размер

Philips LED 43PUS7657/12 е компактен телевизор, който въплъщава в себе си изключително качество на изображението и модерна функционалност. Със своите върховни технологии и стилен дизайн, този телевизор предлага изживяване на гледане, което надминава очакванията.

Един от най-важните аспекти на Philips LED 43PUS7657/12 е неговият LED дисплей с резолюция от 4K Ultra HD. Независимо дали гледате филми, сериали, спорт или игри, вие ще се наслаждавате на изключително детайлно и реалистично изображение. Цветовете са наситени, контрастът е балансиран, а детайлите са ясни и остри. С технологията Micro Dimming, Philips LED 43PUS7657/12 осигурява прецизно контролиран контраст и подобрена детайлност във всяка сцена.

Телевизор Philips LED 43PUS7657/12, 43" (108 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

HDR (High Dynamic Range) поддържа показването на по-широк диапазон от цветове и яркост, което ви дава възможност да възприемате изображенията с по-голямо реализъм и дълбочина. Вие ще забележите дори най-малките нюанси в светлите и тъмните части на изображението, като се потапяте в автентичното кино изживяване в собствения си дом.

Philips LED 43PUS7657/12 разполага с функцията Ambilight, която превръща вашия гледачен опит в нещо съвсем уникално. Светодиодните светлини от задната страна на телевизора произвеждат светлинни отблясъци, които се простираят върху стената около телевизора. Това създава ефект на разширено изображение и ви потапя в атмосферата на съдържанието, като прави гледането по-емоционално и вълнуващо.

Телевизор Philips LED 43PUS7657/12, 43" (108 см), Smart, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Смарт функционалностите на Philips LED 43PUS7657/12 предлагат безкрайни възможности за развлечения. С операционната система Android TV, можете да се насладите на поточни видео услуги, като Netflix, YouTube и Amazon Prime Video, както и да достъпите широка гама от приложения и игри през Google Play Store. С вграден Chromecast можете лесно да споделяте съдържание от мобилните си устройства директно на голямия екран.

Телевизорът се отличава и с богат аудио опит. Вградените високоговорители са с мощен звук и технологията Dolby Atmos за още по-иммерсивно аудио изживяване. Ще се насладите на ясни диалози, детайлни звукови ефекти и пространствен звук, който ви отнася директно в центъра на действието.

Philips LED 43PUS7657/12 е съвременен и висококачествен телевизор, който ще ви предостави удоволствие от гледането на съдържание в комфорта на вашата домашна обстановка. Съчетавайки изключителното качество на изображението, функционалността и стилен дизайн, този телевизор е идеален избор за всеки, който цени невероятното гледане.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply