понеделник, юни 24

Кафеавтомат Philips EP3221/40 – за любителите на перфектното кафе Американо с плътен каймак

Ако моментите за пиене на кафе са специални за Вас и искате да им се наслаждавате с най-високо качество, то значи се нуждаете от също толкова специалния кафеавтомат Philips EP3221/40. Той може да Ви предложи 4 различни напитки, сред които кафе, еспресо, дълго еспресо, кафе Американо, както и чаша с гореща вода за Вашия следобеден чай или друга напитка. Ръчно можете да добавите мляко, чрез ръчната система за мляко, ако обичате кафето с добавка.

Кафе Американо (Caffè Americano), всъщност и най-просто обяснено, е еспресо залято с гореща вода. За направата на еспресото се използват препечени кафени зърна, с което се създава по-малка киселинност, но и по-плътен каймак. Каймакът е маслото, което се натрупва върху повърхността на препечените зърна. При добавянето на допълнителна гореща вода обаче, каймакът се изтласква от зърната, образувайки мазен и богат, кремообразен слой пяна, който се издига до върха на добре приготвената чаша кафе Американо.

Philips EP3221/40

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Кафеавтомат Philips EP3221/40 ще приготвя Вашите напитки с мляно кафе или с кафе на зърна. Можете да поставите любимото си и свежо кафе в контейнера с капацитет от 275гр и да настроите машината да го смели сама, прясно и непосредствено преди да потече в чашата Ви. За самото смилането уредът предлага 12 различни скорости, за големината на зърната за всеки вкус, както и 3 различни температури за смилане, с което гарантира запазването на вкусовите и ароматни качества на всяко зърно кафе. Смилането на зърната става посредством мощна керамична мелачка със здрави остриета от керамика.

Този кафеавтомат можете да поставите навсякъде където пожелаете във Вашата кухня или офис. Системата му против хлъзгане ще предотвратява разместването и хлъзгането на уреда, дори ако е поставен върху гладка повърхност.

От елегантния сензорен екран, в предната част на уреда, можете да настройвате всяка една прецизна подробност около приготвянето на Вашето кафе, като:

  • Програма за спестяване на енергията;
  • Програма за декалцифициране;
  • Температурни настройки;
  • Настройка на количеството кафе;
  • Настройка на градусите на мелене;
  • Регулиране на височината на дюзата за кафе до максимална височина на чашата до 15см.

При замърсяване на автомата можете да извадите неговите части и да ги почистите лесно в съдомиялната. Материалът, от който са изградени, позволява почистването им на висока температура. Освен това съдът за мазнини/ течности също е подвижен, за да го почиствате и поддържате по-лесно.

Към комплекта получавате още: мерителна лъжичка, тест лента за твърдост на водата, смазочна тръба и специален AquaClean (воден филтър) за филтриране на водата от тежки метали, вредни минерали и частици.

Размери: широчина – 24.6см, дълбочина – 37.1см, височина – 43.3см. Тегло – 7.5кг/ Дължина на кабела – 100см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply