неделя, май 26

Philips EP2235/40 – Открийте изключителния вкус на перфектното кафе

Philips EP2235/40 е съвременен и усъвършенстван кафеавтомат, който ви позволява да се насладите на изискано кафе в удобството на вашия дом. Този модел комбинира иновативни технологии и удобство, за да ви осигури неповторимо кафеизживяване.

Качество на напитките: Със своите 15 бара налягане, Philips EP2235/40 гарантира изключително качество на кафето. Кафеавтоматът разполага с 12 нива на смилане, което ви позволява да регулирате фиността на смилането според вашите предпочитания. С 3 настройки на интензитета на кафето, можете да изберете силата, която най-добре отговаря на вашите вкусови предпочитания. Благодарение на вградения сензорен екран, навигацията през различните функции и настройки е бърза и лесна.

Разнообразие от напитки: Philips EP2235/40 ви предлага разнообразие от напитки, които можете да си насладите в домашни условия. Този кафеавтомат може да приготви еспресо, кафе с мляко и гореща вода за чай. Възможността за приготвяне на различни напитки ви дава възможността да удовлетворите предпочитанията на всеки член от семейството или гостите ви.

Кафеавтомат Philips EP2235/40, 12 нива на смилане, 15 bar, 3 настройки на интензитета, 3 типа напитки, Филтър AquaClean, Сензорен екран, Сребрист/Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Филтър AquaClean: Една от ключовите особености на Philips EP2235/40 е наличието на филтър AquaClean. Този иновативен филтър осигурява чиста и превъзходно филтрирана вода, като същевременно намалява необходимостта от често декалциниране на кафеавтомата. Филтърът AquaClean може да издържи до 5,000 чаши кафе, преди да бъде сменен, което ви позволява да се наслаждавате на качествено кафе за по-дълъг период от време.

Дизайн и удобство: Philips EP2235/40 е създаден със съчетание от сребрист и черен цвят, което му придава съвременен и елегантен вид. Компактният размер на кафеавтомата го прави идеален за вграждане във вашата кухня, без да заема много пространство. Със своята лесна употреба и функцията “автоматично почистване”, поддръжката на устройството е бърза и удобна.

Заключение: Philips EP2235/40 е изключителен кафеавтомат, който съчетава качество, удобство и разнообразие. С него можете да се насладите на вкусно и истинско кафе в уюта на своя дом. Благодарение на високата мощност, настройките за интензитет и разнообразието от напитки, този кафеавтомат ще задоволи дори и най-изтънчените вкусове. Освен това, функциите AquaClean и автоматично почистване гарантират лесна поддръжка и дълъг живот на устройството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply