четвъртък, юни 13

Кафеавтомат Philips EP2220/10 – комбиниран с уред за разпенване на мляко

Перфектната млечна пяна в стил бариста вече е постижима в домашни условия с Philips EP2220/10 . Приготвяйте любимите си напитки като капучино и лате с неустоима, мека и пухкава пяна на върха на чашата. Уредът Ви предлага още приготвяне на кафе, еспресо или приготвянето на гореща вода за следобедния билков чай. Със специалната система за разпенване на млякото не е нужно да закупувате допълнителни уреди за приготвяне на каймак за Вашето кафе, тук получавате всичко в комплект и то на съвсем разумна цена.

За приготвянето на Вашето ободряващо сутрешно кафе можете да поставите в резервоара както мляно кафе, така и прясно изпечено кафе на зърна. Зърната ще бъдат непосредствено смлени, пред Вас, от Philips EP2220/10, преда да потекат в чашата Ви. За самото смилане този кафеавтомат използва 12 различни нива и 3 различни температури на мелена, с които гарантира запазването на вкусовите и ароматни качества на прясно смелените зърна. Материалът на мелачката и нейните остриета е от здрава керамика, с изключително дълга гаранция против изтъпяване.

Philips EP2220/10

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Към Вашата енергизираща напитка можете да добавяте мляко по всяко едно време, чрез ръчната система за мляко. Насладете се на Вашата чаша кафе с добавка вътре в нея или с мек слой мляко на върха на чашата чрез специалната система за разпенване на мляко.

Броят на дюзите за кафе са две, тоест можете да приготвяте до две напитки едновременно. Мощността на уреда от 1 500W и 15 bar налягане на помпата, позволяват бързото и свежо приготвяне на всяка една напитка, която пожелаете. Капацитетът на водния резервоар е 1.8 литра. Капацитетът на отделението за кафе е 275гр.

Настройките на кафеавтомата ще управлявате от стилен и модерен сензорен екран, от който можете да избирате: специална Еко програма за спестяване на електроенергия, програма за декалцифициране, както и настройки за температурата, за количеството кафе, за градусите на мелене и за нивото на кафето, което ще получите във Вашата чаша.

Отново от сензорния екран можете да регулирате височината на дюзите, в зависимост от размера на Вашите чаши, като максималната височина може да бъде до 15см.

Philips EP2220/10 притежава система за филтриране на водата и освен това в комплекта, заедно с него получавате специален допълнителен воден филтър AquaClean. Към комплекта получавате още: мерителна лъжица, тест лента за твърдост на водата и смазочна тръба.

Почистването на този кафеавтомат е толкова лесно и удобно, както и самото приготвяне на различни и вкусни горещи напитки. Всяка една от подвижните части на уреда може да се поставя и чисти в съдомиялна. Подвижен е и съдът за мазнини и течности. Освен това кафеавтоматът притежава специална система за автоматично почистване на своята вътрешност и резервоар, както и система за филтриране на водата.

Размери: широчина – 24.6см, дълбочина – 37.1см, височина – 43.3см. Тегло – 7.5кг. Дължина на кабела – 100см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply