сряда, юли 24

Кафеавтомат за ценители на хубавото кафе – Philips EP1223/00

Philips EP1223/00 е кафеавтомат, подходящ за истинските ценители на хубавото кафе.

Philips EP1223/00: Тайната на хубавото кафе е в кафемашината. Това е автомат, който предоставя на потребителя безупречно приготвено, добре изпечено кафе. Сутрешната напитка, прясно смляното кафе, никога няма да бъде по-приятно.

Philips EP1223/00

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Машината разполага с богата функционалност и възможности за приготвяне на кафе. Управлението на уреда е предоставено на сензорен LCD дисплей. Чрез него лесно може да изберете възможностите, които машината предоставя за приготвяне на кафе.

С възможност за приготвяне на две напитки едновременно, потребителят може да избира и силата на кафето. С опцията My Coffee Choice, може да нагласявате не само силата, но и ароматът на напитката. 12-степенно регулиране на мелачките, пък се грижи, едрите кафени зърна да бъдат смлени изключително деликатно. А системата Aroma Extract извлича оптимален баланс между температурата на водата и аромата на кафето.

За любителите на капучиното или на друг вид кафе с мляко, Philips EP1223/00 предоставя и приставка Classic с възможност за добавка на млечна пяна.

За да бъде една кафе машина наистина добра инвестиция, нейният живот трябва да бъде удължен максимално. Според производителя, мелачките на кафе машината издържат до 20 000 чаши (значително повече от своите конкуренти). Те са приготвени от специална керамика, удължаваща живота им.

А досадният котлен камък, може да бъде отстранен автоматично, благодарение на програма. Кафе машината има сензор и при нежелано натрупване на котлен камък, алармира.

Philips EP1223/00

Кафе машината е изключително лесна за почистване. По голямата част от компонентите й могат да бъдат вадени и поставяни в съдомиялната. Капацитетът на водния резервоар е 1.8 литра, а отделението за кафе побира цели 275 гр.

Мощността на кафе машината е 1500 W, а налягане 15 бара гарантира винаги перфектен каймак!

Малките размери и лесноото управление на Philips EP1223/00, ще предоставят възможност на всеки потребител да усети насладата от прясно приготвено кафе. От еспресо до капучино, тази кафе машина предоставя винаги чудесни резултати, а интуитивното й управление я прави подходяща за всеки дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply