четвъртък, юли 25

Philips AMBILIGHT TV OLED 48OLED718 – Върховен OLED Опит с Ултра Яснота и Google TV

Philips AMBILIGHT TV OLED 48OLED718 представлява вълнуващо сочетание от висококачествен OLED дисплей, интелигентна Google TV, и иновативната Ambilight технология, което обещава да преобрази начина, по който преживявате вашият любим контент у дома.

Очарователен OLED Дисплей – 4K Ultra HD Реалистичност

С 48-инчовия OLED дисплей, този телевизор предоставя невероятно реалистични и ярки цветове. 4K Ultra HD резолюцията се грижи за всяка детайлна сцена, като ви дава възможността да се потопите в невероятно чисти и ясни изображения.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv OLED 48OLED718, 48" (121 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Ambilight – Иммерсивна Светлинна Симфония

Ambilight технологията е като портал, който ви вкарва в сърцето на изживяването. Светлинните ефекти, излъчвани от задната страна на телевизора, пренасят цветовете и атмосферата от екрана във вашия дом. Това не е просто гледане на телевизор, а поглъщане в цветовете и настроението на всяка сцена.

Google TV – Интелигентен и Персонализиран Достъп

Google TV предоставя интелигентна навигация и персонализирани препоръки. Бърз достъп до приложения, филми и сериали, както и възможност за гласово управление, прави този телевизор лесен за употреба и напълно адаптиран към вашите предпочитания.

100 Hz – Плавно Движение и Гладка Анимация

Със своите 100 Hz, този телевизор осигурява плавно движение и гладка анимация. Идеален за гледане на спорт и бързи сцени във филмите, 100 Hz технологията подчертава визуалния реализъм.

Клас G – Защита на Околната Среда

С клас G на енергийната ефективност, този телевизор не само ви предоставя вълнуващо изживяване, но и спомага за опазването на околната среда чрез намаляване на енергийната консумация.

Dolby Atmos – Звуково Изживяване от Висок Ранг

Звукът не е изключение с Dolby Atmos технологията, която предоставя пространствен и висококачествен звук, допълващ перфектно визуалната изключителност на OLED дисплея.

Заключение

Philips AMBILIGHT TV OLED 48OLED718 съчетава технологични иновации и вълнуващ дизайн, за да ви предложи изключително телевизионно изживяване. С OLED дисплей, Ambilight технология и Google TV, този модел е подходящ за тези, които търсят персонализирано, интелигентно и невероятно ясно възпроизвеждане на контент.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply