понеделник, юни 24

Philips AMBILIGHT LED 75PUS8818 – Вълнуваща Комбинация от Технологии и Размер

Philips AMBILIGHT LED 75PUS8818 е върхов модел телевизор, който съчетава големина, технологии и интелигентни функции, за да предложи невероятно вълнуващо домашно развлечение. Снабден с Google TV, Ambilight, 4K Ultra HD резолюция и други функции, този телевизор открива нови хоризонти в света на технологиите.

Ambilight – Осветен Свят Около Вас

Основният акцент на Philips 75PUS8818/12 е Ambilight технологията, която създава уникална атмосфера от светлина около екрана. Тази функция не само подобрява визуалното изживяване, но и предоставя по-широко възприятие на цветовете и настроението на съдържанието.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 75PUS8818, 75" (189 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Google TV – Връзка с Безгранични Възможности

С интегрираната Google TV платформа, Philips предлага достъп до богат избор от приложения, филми, сериали и игри. Интелигентната технология на телевизора ви улеснява в навигацията и търсенето на съдържание с гласови команди, благодарение на вградения Google Assistant.

4K Ultra HD – Ярки Детайли и Реалистични Цветове

75-инчовият екран на този телевизор предоставя 4K Ultra HD резолюция, което означава изключително ясни детайли и въздействаща реалистичност. Гледайте филми, спортни събития или играйте игри с ярки цветове и рязка картина.

100Hz – Плавно и Прецизно Движение

С 100Hz технологията, Philips 75PUS8818 предлага изключително плавно и прецизно изображение при бързи сцени. Това е особено полезно за спорт и екшън сцени, където всяко движение е от значение.

Клас E – Огледало на Енергийна Ефективност

С клас E по енергийна ефективност, този телевизор съчетава върхови технологии с отговорност към околната среда.

Dolby Vision и Atmos – Звук и Визия на Върха

Philips 75PUS8818 е съвместим с Dolby Vision и Atmos технологии, които подобряват визията и звука. Очаквайте ярки цветове и пространствен звук, които подчертават всеки момент.

Bluetooth и HDMI – Свързаност по Ваш Вкус

Bluetooth функцията ви позволява безпроблемно свързване на различни устройства, докато множеството HDMI портове предоставят възможност за свързване с външни източници на забавление.

Заключение

Philips AMBILIGHT LED 75PUS8818 е телевизор, който излъчва големина, иновации и елегантен дизайн. С този модел вашият дом става център на вълнуващо развлечение, където качеството на картината, звука и интелигентните функции се сливат в едно.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply