понеделник, юни 24

Philips AMBILIGHT LED 65PUS8818 – Обогатяващо Домашно Развлечение и Интелигентни Възможности

Philips AMBILIGHT LED 65PUS8818 е телевизор, който не само предоставя изключително качество на картината, но и трансформира вашето преживяване от гледане чрез иновативната Ambilight технология. Съчетание от Google TV, 4K Ultra HD резолюция, 100 Hz технология и клас E по енергийна ефективност, този модел въздейства върху всички ваши чувства.

Ambilight – Разширяване на Визуалната Област

Един от ключовите акценти на този телевизор е Ambilight технологията. Светлинните ефекти, които се отразяват на стена от вашия телевизор, подчертават цветовете и настроението от възпроизвежданото съдържание. Този ефект добавя визуална дълбочина и поглъщаща атмосфера, която предлага по-голямо удоволствие от гледането.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 65PUS8818, 65" (164 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Google TV – Интелигентност в Действие

С вградената Google TV платформа, вие получавате бърз и лесен достъп до широка гама от стрийминг услуги, приложения и игри. Google Assistant ви позволява да контролирате телевизора с гласови команди, правейки го удобен и лесен за употреба.

4K Ultra HD – Зашеметяваща Качествена Реализъм

65-инчовият екран с 4K Ultra HD резолюция предоставя великолепен детайл и яркост. Цветовете са наситени, контрастът е дълбок, а всяка сцена изглежда реалистично. Влизайки в света на 4K, вие се наслаждавате на визуална наслада, която превъзхожда обичайното гледане.

100 Hz – Плавност при Бързи Движения

С технологията за обновяване от 100 Hz, този телевизор предоставя изключителна плавност при бързи движения. Сцените с динамични спортни действия и екшън филми се възпроизвеждат без замазване, осигурявайки ви перфектен образ дори при интензивни сцени.

Клас E – Отговорен Към Околната Среда

С клас E по енергийна ефективност, този телевизор намалява консумацията на електроенергия, като в същото време предоставя високо качество на развлечението. Това е проявата на философията на Philips за отговорност към околната среда.

Dolby Vision и Atmos – Иммерсивно Звуково и Визуално Изживяване

С Dolby Vision и Dolby Atmos технологии, вие се потапяте в реалистични цветове и 3D звуков ефект. Възможността да изживеете всеки момент с максимална визуална и звукова яснота прави този телевизор избор номер едно за ценителите на качеството.

Bluetooth и HDMI – Свързаност по Вашия Избор

Bluetooth функцията предоставя лесен и бърз начин за свързване на вашия телефон или слушалки, докато множеството HDMI портове осигуряват възможности за свързване с различни устройства.

Заключение

Philips AMBILIGHT LED 65PUS8818 не просто е телевизор, а е изживяване. От визията до функционалността, този модел комбинира технологични иновации и естетика, за да ви предостави най-доброто от домашното развлечение. С него, гледането на телевизия става уникален и вълнуващ опит.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply