сряда, май 29

Philips AMBILIGHT LED 55PUS8818 – Изумително Визуално Въздействие и Интелигентни Възможности

Philips AMBILIGHT LED 55PUS8818 представлява телевизор, който съчетава в себе си изискан дизайн, вълнуваща визия и интелигентни функции. С Google TV, 4K Ultra HD резолюция, Ambilight технология и клас E по енергийна ефективност, този модел е създаден, за да ви предостави ненадминато домашно развлечение.

Телевизор Philips AMBILIGHT tv LED 55PUS8818, 55" (139 см), Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас E (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Ambilight – Отвъд Границите на Екрана

Преживейте абсолютно ново ниво на въздействие с Ambilight технологията на Philips. Светлинните ефекти, излъчвани от телевизора и отразяващи съдържанието на екрана, не само засилват визуалния опит, но и създават уютна атмосфера във вашия дом.

Google TV – Невероятен Достъп до Съдържание

С Google TV платформата вие получавате бърз и лесен достъп до безграничния поток от филми, сериали и приложения. Интелигентната технология на този телевизор ви дава възможността да намирате съдържание с гласови команди, благодарение на вградения Google Assistant.

4K Ultra HD – Кристално Ясна Реалистичност

55-инчовият екран с 4K Ultra HD резолюция на този телевизор ви предлага невероятно реалистични и детайлни изображения. Открийте свят, където цветовете са по-ярки, контрастът е по-силен, а детайлите се откриват във всяка сцена.

100Hz – Плавност при Бързи Движения

С 100Hz технология, този телевизор ви гарантира плавност и прецизност при бързи сцени. Спортните събития и акционните филми стават по-реалистични, като всяко движение се изобразява ясно и плавно.

Клас E – Енергоспестяващ и Отговорен

С клас E по енергийна ефективност, този телевизор не само предоставя висококачествено развлечение, но и се отличава с отговорност към околната среда.

Dolby Vision и Atmos – Поглъщаща Визия и Звук

С поддръжка на Dolby Vision и Atmos, този телевизор ви потапя в изключителен свят на визуална реалистичност и пространствен звук. Всяка сцена става по-дълбока и вълнуваща.

Bluetooth и HDMI – Персонализирана Свързаност

С Bluetooth функцията можете лесно да свързвате своите устройства, докато множеството HDMI портове ви предоставят възможност за свързване с разнообразни източници на забавление.

Заключение

Philips AMBILIGHT LED 55PUS8818 е телевизор, който обогатява вашето домашно пространство с визуална красота и интелигентни възможности. Той не просто предоставя развлечение; той създава преживяване, което се преплита с вашия стил и предпочитания.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply